Lichtwerk met kristallen: laat je leiden door je Lichtteam

Van tijd tot tijd krijg ik prachtige ervaringen te lezen van mijn lieve lezers. Soms is het te mooi om het niet te delen. Want deze ervaringen laten zien dat Lichtwerk en bijzondere mystieke ervaringen met kristallen voor iedereen mogelijk zijn die ervoor openstaat en die er aan toe is. Dus wellicht kan het jou als lezer van deze blog inspireren, zoals ik dat ook met mijn boeken hoop te doen.

Voor mijn vakantie kreeg ik een mooie reactie op een Lemurische Activatie met een Zaadje van Licht. Gaya had een Blue Print of Wholeness besteld en voor de activatie was haar intentie als volgt:

‘Ik wil het kristal gaan gebruiken om dit Licht steeds meer te Zijn en vanuit dit Zijn  het Licht  verbinden met de duisternis die ons probeert vast te houden in en op de oude Aarde van macht en dualiteit. Dat betekent dat ik mijn energie hoog moet houden ondanks het contact met de duisternis Dat vind ik niet makkelijk en daar wil ik het kristal bij gebruiken.’

Bij de activatie kwam volgende naar haar naar voren:

Bij het activeren van je kristal met een Zaadje van Licht, betrad ik de innerlijke werelden. Ik bevond me op een klif naast een prachtige zee en op de klif stond een rij van Lichtwezens te wachten. Vooraan Meester Adama en het kristal werd door de hele lijn aan Priesters en Priesteressen (althans dat is een beetje hoe deze Lichtwezens/Lemuriers voelden) van voren naar achter doorgegeven. Ieder zegende het kristal en het voelde alsof jij feitelijk deel uitmaakt van deze prachtige groep Zielen en zij zo jouw zielsmissie hebben gezegend.

Meester Adama nam vervolgens het kristal mee naar de genezende waterval[i]. Daar hield hij het kristal even in. Daarna nam hij mij en het kristal mee naar de ‘Moederboom van de Zaden van Licht’ en daar koos hij het juiste Zaadje uit om je te ondersteunen bij jouw mooie werk voor Moeder Aarde. 

Ik kreeg het gevoel dat er een reden was voor de verschillende landschappen (de kliffen bij de zee, het bos met de genezende waterval). Dat er meer eenheid mag komen in de dualiteit, maar met behoud van diversiteit!


Gaya ontving het kristal met veel liefde en schreef me:

‘Wat een power kristal en wat een persoonlijkheid. Er gebeuren zulke bijzondere dingen. Het verbindt zowel Licht en donker in mezelf als ook op die plekken waar het donker is. (…) Ik merk nu hoe ik een laag dieper in het Licht ben en hoe het kristal helpt dit te verankeren. Vooral je latere toevoeging dat je zag hoe het kristal werd doorgegeven door een rij Lemurische priesters en priesteressen en Adama. Er is een enorm kanaal van Liefde Licht in me geopend en ze ondersteunen me in mijn meditaties.’

Gaya ging in meditaties met haar kristallen aan het werk en daarbij ontstonden ook prachtige dingen. Ik vind het een prachtig voorbeeld van hoe wij met kristallen kunnen samenwerken om bij te dragen aan heling op Aarde en daarmee ook aan de Nieuwe Aarde.

Zo verbond Gaya zich in meditatie met Oekraïne : ze stond tussen de jongens die loopgraven aan het graven waren. Ze voelde hun moed, angst en motivatie, maar ook een soort niet verbonden zijn met het Licht.  

Er ontstond een open plek en daar verscheen de Ark van het Verbond. Het raakte Gaya diep, ook toen ze me er later weer over schreef. Ze legde uit: ‘In de bijbel staat hoe de Ark werd meegedragen door de woestijn toen de Joden Egypte verlieten. Alleen priesters mochten Hem naderen. Hij bevatte pure scheppingsenergie, Puur Licht-Liefde. Toen de Joden afgoden begonnen te aanbidden verdween Hij. Gaya ontving een prachtige boodschap bij dit beeld: ‘het Licht  van de Scheppingsenergie is terug op Aarde, het kan door niets en niemand vernietigd worden.’ Gaya concludeerde: ‘We mogen de Ark a.h.w. met ons meedragen op weg naar de Nieuwe Aarde. Het raakt mij zeer. Ik ben theoloog van huis uit, maar weg gegroeid van kerk en Christendom. Maar sommige bijbelse beelden raken me nog steeds.’

Gaya heeft intussen geleerd dat ze het als ze met kristallen werkt over moet laten aan de leiding van haar Lichtteam*. Voor haar voelde dit als de priesteressen die ik had gezien bij de activatie.

Gaya gebruikt hierbij steeds twee kristallen : de Code Keeper of Freedom en het Wholenes kristal. In elke hand een. In de woorden van Gaya: ‘Dat werkt zo bijzonder en is zo krachtig.’

‘Ik ga er nu  gewoon mee zitten en wacht de leiding af.’ Haar Lichtwerk mocht zich na Oekraïne ook richten op Israël. Daar bevond ze zich op het plein bij de Klaagmuur. Ze voelde heel duidelijk dat haar Lichtteam bij haar was. Ze voelde hoe deze plek ooit een belangrijk centrum van Licht -Liefde was, hoe hier Lemurische energie straalde: ‘Ik zag hoe er een fontein van Licht-Water uit de grond spoot en hoe ook hier, midden in de oorlog, opnieuw  Licht-Liefde aanwezig is. Het plein baadde in het Gouden Licht. Ik zag hoe de traditionele Joden bij de Klaagmuur stonden te bidden en er niets van merkten. Maar deze fontein zal niet meer  stoppen, hoorde ze.

‘Beide ervaringen zijn eigenlijk niet in woorden uit te drukken.’ Ik kon haar ervaringen echter heel goed volgen en ook voelen, en wellicht geldt dit voor jou als lezer ook. Ik hoop dat het als inspiratie kan dienen voor ieder die graag Lichtwerk wil doen voor meer vrede, Licht en Liefde op Aarde.

Gaya gaf me nog een mooi compliment: ‘Intussen herlees ik ook je boeken en merk hoe jij gegroeid bent in al die boeken er is steeds mee Licht in is gekomen. Ze zijn gelaagd en in het herlezen ontvang ik nu weer veel meer Licht dan voorheen. Michaël en Adama beginnen te landen in mijn ziel.’ 

Dat was voor mij mooi om terug te krijgen en is iets wat ik de laatste tijd vaker hoor. Ik voel ook bij het schrijven dat het Licht steeds meer tussen de regels te lezen is. Het is mooi als dit wordt ontvangen en zo het Licht en Lichtwerk zich als een positief vuurtje mag verspreiden.

Benieuwd naar mijn boeken? Je vindt ze op tegengesteld volgorde waarin ze geschreven zijn op mijn boekenpagina>>>

Wil je zelf een speciaal kristal wijden aan Lichtwerk en deze door mij laten activeren? De kristallen waarbij dat kan, vind je hier>>>

Liefs en Licht en mooi Lichtwerk gewenst voor wie zich daartoe geroepen voelt!

Cathelijne

[i] Deze waterval had een hoofdrol in mijn boek Lemurische Zielsheling. Ik weet even niet meer of jij dat boek al hebt gelezen. Maar deze waterval helpt je terugkeren in de kernfrequentie van je Ziel en dus in je eigen, hoogste Licht. 

*Gaya spreekt over haar Lichtteam. Wie mijn boeken heeft gelezen kent dit als het Spirituele Gidsenteam.

6 gedachten over “Lichtwerk met kristallen: laat je leiden door je Lichtteam

  1. gayasontjens

    Lieve Cathelijne

    Pff, dat was even schrikken om mezelf in jouw blog tegen te komen. Ik ben nogal verlegen, ik hoop dat het anderen ondersteunt op hun eigen zielepad zodat er steeds meer Licht Liefde op Aarde is.

    Hartegroet Gaya

    1. Angel Light Heart Berichtauteur

      Hoi lieve Gaya, je had gezegd dat ik het mocht delen, maar daar is wel even overheen gegaan dus misschien had ik je even moeten waarschuwen;-) Ik had het eerst zonder naam geschreven, maar dan liep de tekst niet en werd het een beetje afstandelijk. Dus hopelijk kun je met vermelding van je voornaam leven!
      Ik vond het zulk mooi Lichtwerk en er heeft al iemand gemaild die erdoor geïnspireerd is.
      Wie weet wat het weer voor Licht mag laten doorgaan in andere richtingen. Veel liefs!! Cathelijne

      1. gayasontjens

        Lieve Cathelijne,

        Ben ik nog een keer. Ben nog bezig geweest met de vraag waarom ik zo ontzettend schrok, blijkbaar was mijn naam en ervaring in een boek voor mij iets anders dan in jouw blog. Als reactie had ik de drang om me onzichtbaar te maken. Waar komt die reactie vandaan, vroeg ik me af. Het gaan zitten met die vraag heeft zo veel duidelijk gemaakt voor mij.

        Ik open mij alleen maar voor anderen als het heel vertrouwd is. Toen je de eerste keer vroeg of je mijn ervaring in je boek mocht vermelden met mijn naam, moest ik daar ook over nadenken; ik vond het bedreigend. Ik vond dat een rare reactie van mezelf: niet aanstellen gewoon doen was wat ik dacht ik . Ik stopte het weg.

        Maar mijn naam in het blog zette iets veel diepers in beweging:

        Ik heb toen ik jong was altijd gedacht dat ik ooit een heks was geweest en op de brandstapel terecht was gekomen. Maar niets is minder waar: rond mijn 30e zag ik in een meditatie een vroeger leven waarin ik Inquisiteur was . Dat was zo ontzettend schokkend. Ik???

        Mijn leven lang kan ik niet tegen beelden van marteling, ik word er ziek van dus, ik inquisiteur?

        Ik weet inmiddels dat het werkelijk zo is. Het was een vreselijk leven. Ik was een vreselijk bange man, bang voor het leven zelf en vooral voor vrouwen; ik haatte hen. Mijn veiligheid was macht over…

        De dingen waar ik nu mee bezig ben brachten vrouwen toen der tijd op de brandstapel. Daarom schrok ik zo en had ik een gevoel in gevaar te zijn. Een oude herinnering en een oude reactie.

        Maar dat leven als inquisiteur heeft me veel geleerd , het maakt dat ik niet alleen de energie van de slachtoffers kan voelen, maar ook van de daders: bange mensen die uit angst naar macht en geweld grijpen, stuk maken waar ze bang voor zijn.

        Angst die voortkomt uit die afgeslotenheid van de Bron, van Licht-Liefde en dat is een vreselijk leven dat diep van binnen voelt als verlorenheid.

        Het weten van die pijn maakt dat ik Licht-Liefde naar hen toe kan sturen in de hoop dat zich vanbinnen bij hen iets opent.

        Dezen energie van afgesloten zijn, zag ik vanaf mijn kindertijd in mensen om me heen. Het maakte dat ik me terugtrok en toen al mijn Lichtfamilie voelde en contact met hen maakte. Vandaar ook mijn studie theologie.

        Ik weet nu dat ik mij niet hoef te verbergen, ik ben veilig in het Licht en de Liefde. Zeker sinds de laatste boodschap van Adama die jij mocht ontvangen bij het Wholeness kristal. Wat er ook gebeurt: I Am, We Are

        Dus dank je wel dat je mij niet van tevoren hebt ingelicht, ik heb nu een dieper begrip van het Licht en de duisternis in mijn leven en op de Aarde..

        Harte groet Gaya

      2. Angel Light Heart Berichtauteur

        Lieve Gaya,

        Wat mooi dat je dieper hebt kunnen invoelen waar de reactie vandaan kwam. Het klinkt alsof daarmee meteen weer een stukje diepere transformatie en heling heeft plaatsgevonden.

        Het is grappig want bij het schrijven had ik eerst je naam niet staan en toen dacht ik ‘ach in het boek mocht het ook dus het zal ok zijn’,. Zo zie je maar weer dat het dan heel anders kan voelen. Voor mij wel een goede les om beter te checken en niet in te vullen, al denk ik in dit geval: het is niet voor niets en er is volgens mij weer een mooie stukje doorgewerkt zo.

        Wat een heftig leven! Ik heb aan de andere kant gestaan (wel op de brandstapel dus). Wat hebben we dan nu een vrijheid he dat we dit alles mogen doen!

        Liefs & Licht,

      3. gayasontjens

        Ja en ik ben daar zeer dankbaar voor.

        Heb een fijn weekend en/of week.

        Hartegroet Gaya

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.