Lichtwerk

Lichtwerkers

9845431d76260a3e8b3a9470dd8d385b

Lichtwerkers schijnen hun zielelicht de wereld in door te werken aan het verheffen van hun bewustzijn. Hoewel iedere ziel vroeger of later bij wil dragen aan de wereld, is de Lichtwerker zich hiervan bewust. Lichtwerkers weten dat ze meer zijn dan een mens, namelijk een spiritueel wezen in een menselijk lichaam. Ze zijn zich ervan bewust dat er een Goddelijk Plan is voor hun leven. Lichtwerkers zijn actief bezig met hun spirituele groei en bewustwording en richten zich vaak op verlichting of ascentie. Door zichzelf te helen, dragen ze zo bij aan de heling van de wereld.
Onder de lichtwerkers vallen ook de engelenmensen; alle zielen die naast hun persoonlijke levensdoel(en) ook ten doel hebben de wereld tot een betere plek te maken. Lichtwerk door te Zijn

Wat is Lichtwerk? Lichtwerk is als een zon zijn die iedere dag weer schijnt. Het betekent dat je met liefdevolle intentie jouw lichtje schijnt, door je aardse leven bewust te bewandelen en licht, liefde, geluk en vrede naar de wereld te sturen.

Enerzijds betekent dit dat je zorgt voor deze aspecten in jezelf. Wanneer je vredig, licht en liefdevol bent, verhoog je daarmee je persoonlijke energietrilling en indirect die van de aarde.
Cathelijne: “Sinds ik op dit spirituele pad ben, wordt ik begeleid door Aartsengel Michael. Hij benadrukt altijd weer dat we scheppen met gedachte, woord en daad en dat we dus mogen werken aan het zuiveren van hoe we denken, hoe we spreken en wat we doen. Zo transformeren we ons eigen wezen en ons leven. Alsof je een steentje in het water gooit, geeft dit een rimpeling. Je straalt deze mooie trilling uit, zodat anderen erop mee kunnen trillen en verhoogt zo ook de trilling van de Aarde.”

Anderzijds kun je naast het bewust leven en zuivere van je eigen levenswijze ook helend lichtwerk voor de aarde of specifieke doelen of gebieden doen via meditatie, visualisatie, positieve intentie en heling.

DLW__AngelReadingsMysticAngelMedMed.181210956_stdLichtwerk voor de Aarde

Bij deze vorm van Lichtwerk gebruiken we onze intentie om heling en Licht te sturen naar bepaalde gebieden op aarde. Dit Licht is bekend onder veel namen, zoals Chi, Ki en Prana. De Lichtenergie is overal en in iedereen. Het is de essentie van spirit voor het vorm aan neemt.

Onderzoeken over intentie en heling, zoals die van Lyn McTaggert, hebben aangetoond dat intentie grote kracht heeft. Wanneer we dus positieve gedachten, heling en licht ergens naartoe sturen, dan heeft dit een positief effect. En, wanneer we dit met meer mensen tegelijk doen, wordt dit effect verveelvoudigd.

Lichtwerk op deze blog

Ik spreek met enige regelmaat over lichtwerk op deze blog. Zo is feitelijk iedere volle maan meditatie een vorm van lichtwerk en roep ik soms lezers op heling te sturen naar een bepaald gebied of doel. Wanneer er een gebied op aarde is waar jij heling heen wilt sturen, kun je dat altijd doen en je mag me er natuurlijk ook over mailen.

Zelf aan de slag?

Je kunt op ieder moment zelf jouw lichtje helderder en helderder te laten schijnen. Een mooi hulpmiddel daarbij is het dagelijks zeggen van The Great Invocation, een wereldgebed dat door Lichtwerkers over de hele wereld wordt gebruikt:

THE GREAT INVOCATION

“From the point of Light within the Mind of God
Let light stream forth into the minds of men.
Let Light descend on Earth.

From the point of Love within the Heart of God
Let love stream forth into the hearts of men.
May Christ return to Earth.

From the center where the Will of God is known
Let purpose guide the little wills of men
-
The purpose which the Masters know and serve.

From the center which we call the race of men
Let the Plan of Love and Light work out
And may it seal the door where evil dwells.

Let Light and Love and Power restore the Plan on Earth.”

“Vanuit het punt van Licht in het Denken van God

Laat licht in het denken van de mensen stromen
Laat
 Licht op aarde terugkeren

Vanuit het punt van Liefde in het Hart van God

Laat liefde in de harten van de mensen
 stromen
Moge Christus tot de aarde wederkeren

Vanuit het centrum waar Gods Wil gekend wordt

Laat hogere doel de kleine wil der mensen
 begeleiden
Het doel dat de Meesters kennen en dienen 

Vanuit het centrum dat wij mensheid noemen

Laat het Plan van Liefde en Licht
 zich verwezenlijken
En moge het de deur verzegelen waar het kwaad verblijft

Laat Licht en Liefde en Macht het Plan op aarde herstellen.”

Ik hoop dat deze blog ertoe bijdraagt dat jij je lichtje schijnt in de wereld. Mijn werk is erop gericht je daarin te ondersteunen, door middel van healing, readings, coaching maar ook mijn intuïtieve engelenkunst, publicaties en crystal angel essences. Je leest er meer over op http://www.angellightheart.nl.

Lichtgroetjes,

Cathelijne

Bronnen:
Catheljne, Angel Light Heart
A Handbook for Light Workers, David Cousins
The Lightworkers Way, Doreen Virtue

 

Lees meer over Lichtwerk met engelen in Engelen op je Pad.

fullsizeoutput_1b71

Een gedachte over “Lichtwerk

  1. Pingback: Lichtwerkersoproep voor de Gazastrook en Oekraine | Angel Light Heart Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.