Sterrenmensen

Er is altijd een grote fascinatie geweest op aarde voor buitenaards leven. Zo zijn er picanc08bewijzen gevonden vanuit zowel Archeologie als Middeleeuwse kunst dat er vroege verwijzingen zijn naar buitenaards leven. Daar komen nog deze vele films en series bij uit deze en vorige eeuw. De prachtigste is wel de film Avatar, maar buitenaardse wezens worden in veel films ook gezien als slechteriken.

Sterrenmensen zijn mensen die, volgens Doreen Virtue, eerder levens hadden in fysieke en niet fysieke sterrenstelsels. Ze zijn naar de aarde gekomen om goedheid te brengen om negativiteit op de planeet te verminderen, of dat nu gaat om boosheid, stress of de razernij die tot oorlogen kan leiden. Daarbij is het voorkomen van een kernoorlog hun grootste overkoepelende doel, aangezien dit effecten zou hebben voor al het leven, ook buiten de aarde.

Sterrenmensen verrichten goede daden op een heel alledaags niveau en dit wordt lang niet altijd gezien. Ze vinden dit niet erg. Ze zijn overal waar vriendelijkheid nodig is, of dit nu als kassière of bankmedewerker is. Je zou dus kunnen zeggen dat het undercover mensen zijn die onopvallend goede daden doen.

Voor de meeste sterrenmensen geldt dat dit hun eerste leven op aarde is en dit leidt er nogal eens toe dat ze overprikkeld raken van alle sensaties en emoties die op hen af komen. Dit kan ze nogal eens sociaal onhandig maken en leiden tot een gevoel van afgewezen worden door anderen. Ze hebben vaak en verleden met pesten. Dit draagt eraan bij dat sterrenmensen grote heimwee kunnen voelen naar hun “thuis”, ook al weten ze niet wat dat thuis dan is.

Zoals bij alle aarde engelen, zijn er veel voorkomende (fysieke) kenmerken waaraan deze bijzondere mensen te herkennen kunnen zijn:foto

  • Hun lichaamsbouw is niet gemiddeld. De mannen zijn vaak heel lang, de vrouwen eerder erg klein. Ook zijn ze dun of juist dik.
  • Hetzelfde geldt voor de gezicht structuur: deze is lang en dun bij de lange menstypes en juist rond bij de kleine lichaamstypen.
  • Het opvallendste aan de sterrenmensen zijn hun ogen die afwijken in de zin van een bijzondere vorm van de ogen en oogleden of exotische kleuren van de iris. Er kan een lichtere ring om de pupil liggen. De ogen van sterrenmensen stralen van binnenuit!
  • Sterrenmensen vallen niet graag op en dragen graag praktische kleren.
  • Ze kunnen als afstandelijk en zelfs koel overkomen.
  • Sterrenmensen houden vaak erg van technische snufjes en gadges. Hun doel op aarde kan ook zijn in de ontwikkeling hiervan bij te dragen.

Sterrenmensen hebben overigens in de regel niet een heel specifieke levenstaak, maar eerder een diffuse taak van het verspreiden vriendelijkheid.

ContactSterrenmensen zijn misschien wel de gevoeligste van alle Aarde Engelen als het gaat om sensitiviteit voor menigten en gevoelens van andere mensen. Dit brengt met zich mee dat het vaak goede helers zijn. Ze werken daarnaast graag met hun handen. Daarbij voelen ze zich vaak aangetrokken tot reiki, maar bijvoorbeeld ook tot heilige geometrie, symbolen en codes.

Tips voor Sterrenmensen

  • Wees je er bewust van dat je geweldig werk doet met iedere kleine goede daad. Deze maken bij elkaar de wereld een betere plek!
  • Zoek andere sterrenmensen op. Dit maakt dat je je minder eenzaam voelt.
  • Durf te zijn wie je bent: een uniek sterrenmens. Je bent goed zoals je bent!

 Op de Fair:

Sterrenmensen kunnen op de Fair edelstenen vinden die hen herverbinden met de sterren en hun sterrenafkomst. Er is een Sterrenzaden essence te koop. De lezing over energie huishouding kan ook goed helpen bij het omgaan met de eigen sensitiviteit.

Bronnen:

Angel Light Heart, http://www.ufoevidence.org/ancientastronauts.htm, Realms of the Earth Angels door Doreen Virtue

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.