Spirit Guide Team

yangels1Ieder mens komt naar de aarde met een doel. We leven dit leven als leerschool en daarbij horen verschillende lessen. Zo kunnen we als Ziel het leven ervaren, kwaliteiten ontwikkelen en licht verspreiden. Gelukkig hebben we allemaal een Spirit Guide Team (Geestelijke Helpers) die onze lessen en groeiprocessen overzien.

Je zou dat als volgt kunnen zien. Een geïncarneerd mens is als een toneelspeler op een podium. Op dat podium gebeurt het allemaal; alle emoties, alle gebeurtenissen, alles wat we leren. En hoewel het lijkt alsof de spelers als enige zorgen voor de toneelproductie, is er achter de schermen en in de coulissen een heel team aan medewerkers die zorgt dat alles reilt en zeilt.

We staan dus nooit alleen. juist in deze bijzondere tijd op aarde, wordt het voor mensen steeds makkelijker om open te staan voor de liefdevolle ondersteuning van hun Geestelijke Helpers.

Ieder mens heeft een Team van Spiritueel Begeleiders. In ieder geval de beschermengel. Vaak ook een of meer gidsen. En soms zijn er andere liefdevolle energieën aanwezig zoals de draken, eenhoorns en dolfijnen gidsen. Ik noem deze groep begeleiders de mystieke gidsen.

Je leest onder het Spirit Guide menu over verschillende spirituele helpers, zoals de beschermengelen, drakengidsendolfijnengidsen en eenhoorngidsen. Ook zijn er over dit onderwerp regelmatig artikelen te vinden op de blog.

Wil je dichter in contact komen met jouw engelen en mystieke gidsen? Dan kun je een intuïtieve engelentekening of mystieke gids tekening bestellen!

Wil je zelf contact leggen met jouw mystieke gidsen en je spirituele gidsenteam? Je leest er alles over in Leef vanuit je Ziel met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens! 

fullsizeoutput_1b70

2 gedachten over “Spirit Guide Team

  1. Pingback: Lion’s Gate! In je spirituele kracht stappen. | Angel Light Heart Blog

  2. Pingback: Blauwe Maan Meditatie op 31 juli 2015 | Angel Light Heart Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.