Geïncarneerde engelen

Dia1Sommige mensen hebben ervaringen met engelen, waarin de engel zich voor een moment als mens laat zien. Dit is bijvoorbeeld het geval bij bijzondere reddingen, waar de redder na de redding opeens weer verdwijnt.

Wanneer we over Aarde Engelen spreken dan bedoelen we met geincarneerde engelen iets anders. Deze bijzondere lichtwerkers hebben een groot hart en zenden veel (onconditionele) liefde uit. Geincarneerde engelen hebben voorheen een engelenbestaan gehad, al kunnen ze ook meerdere levens op aarde hebben geleefd. De oorsprong van hun ziel heeft de energie van het engelenrijk in zich.

Hoe herken je geincarneerde engelen?

  • Hun uiterlijk kan engelachtig aandoen. Zo hebben ze meestal lieve, hartvormige gezichten, grote ogen en hartvormige monden. Ook blonderen ze hun haar vaak als dit niet van nature LIGHT WORKER-Angelsblond is. Daarnaast hebben ze een mooie uitstraling die soms lijkt te gloeien.
  • Ze verontschuldigen zich vaak. Met name wanneer ze nee zeggen tegen mensen.
  • Ze kunnen te kampen hebben met overgewicht.
  • Het zijn echte helpers, vaak in professionele zin.
  • Ze gaan uit van het goede in andere mensen. Daarom worden ze ook verliefd op iemands potentieel en proberen ze anderen naar dat potentieel toe te brengen. Dit kan wel leiden tot ongezonde relaties en co-dependency. Ze houden het langer vol met anderen dan gemiddeld.
  • Geïncarneerde engelen hebben extra (bescherm-)engelen om zich heen.
  • Ze zijn dol op engelen en engelenafbeeldingen en beeldjes.

Omdat ze zoveel voor anderen doen en niet altijd hun grenzen bewaken, kunnen geïncarneerde engelen teveel van zichzelf vragen. Gezondheidsproblemen zoals fibromyalgie en CVS zijn ook regelmatig terugkerende verschijnselen onder de geïncarneerde engelen.

Bron: Realms of the Earth Angels van Doreen Virtue.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.