Engelenmenshybriden

Hybriden is misschien een beetje een aparte term, maar er zijn ook combinaties mogelijk van de verschillende soorten aarde-engelen. Een persoon heeft dan een combinatie van kwaliteiten van de verschillende aarde engelen. Nadat Doreen Virtue haar boek Earth Angels schreef, kwam ze er tijdens workshops en cursussen achter dat sommige mensen zich in twee typen herkenden. Zo kwam de term hybriden tot stand.

Mystic Angelsunnamed

Wanneer je je herkent in zowel de geïncarneerde engelen als de wijzen, dan behoor je tot de mystic angels. Ze hebben de liefdevolle zorgzaamheid van geïncarneerde engelen, maar zijn door hun vele levens wat scherper en “street-wise”.

Knights Paladin

Deze groep betreft mensen met een ridderlijke ziel in combinatie met die van de wijze. Ze zijn net als de mystic angels halg engel, half wijze, maar hebben daarnaast de karakteristieken van de ridder. Waar Mystic Angels vaak healrs zijn, zullen Knigts Paladin een beschermende functie hebben en zich laten leiden door een groot rechtvaardigheidsgevoel. Dit zijn mensen die de waarheid hoog houden en goede bewaarders van geheimen zijn.

Mystic Stars

Mystic Stars hebben kenmerken van zowel de Sterrenmensen als Wijzen. Dit zijn vaak natuurlijke leraren/leraressen die hogere kennis naar aarde brengen. Soms kunnen anderen hun diepe wijsheid niet helemaal bijbenen en moeten ze leren deze op een andere manier over te brengen.

Lepracauns

Lepracauns zijn bekend als de groene mannetjes aan het einde van de regenboog in Ierland. In Aarde engelen termen kunnen ze er echter zijn in allerlei vormen en maten en zijn zij een combinatie van Wijzen en Geincarneerde elementalen. Ze hebben eeuwenoude kennis van magie, heling en manifestatie met daarbij een zeer krachtige verbinding met de natuur.

Meermensen

Dia1Meermensen zijn hybriden uit het rijk van de Elementalen. Waar de meermensen een diepe connectie hebben met de zee, het water en zeedieren, zijn er ook hier verschillende combinatie mogelijk.
Merfairies worden aangetrokken tot rivieren en meren, Merangels, Mystic Mers en Star Mers voelen zich daarentegen tot zee en oceaan aangetrokken. Ook zijn er de Geincarneerde Dolfijnen. Cathelijne: “Ik ken een geïncarneerde dolfijn. De vorm van haar gezicht doet enorm denken aan een dolfijn en als ze lacht, maakt ze dolfijnengeluiden. Het is een mens die oneindig veel vreugde uitstraalt.”

Het onderzoek naar de Aarde Engelen blijft doorgaan, dus het is goed mogelijk dat er nieuwe inzichten ontstaan.

Onthoudt dat ieder mens uniek is en dus jij ook. De aarde engelen categorieën zijn er om je een dieper inzicht te geven in je zielsafkomst. Er is daarin geen goed of slecht, beter of minder. Ieder mag er zijn vanuit de eigen authenticiteit.

Bron:

Angel Light Heart.
Earth Angels, Doreen Virtue.
Realms of the Earth Angels, Doreen Virtue

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.