Meerengelen

Ben jij een meermin of meerman? Voel je je aangetrokken tot de zee en het water?

Meermensen vallen ook onder de aarde engelen. Zij wonen vaak bij het water, voelen zich aangetrokken tot zeemeerminnen, hebben dromen dat zij zeemeerminnen zijn. Vaak dragen ze hun haar lang en zit er een rode gloed in hun haar, waar vaak een slag in zit. Veel meermensen hebben groen in hun ogen. Een groot deel heeft veel dorst en heeft het vaak koud.

Veel meermensen hebben herinneringen aan Atlantis of Lemurie. Vaak houden ze enorm van dolfijnen, walvissen en andere wezens uit de zee.

106981072Cathelijne: “ik ben een geïncarneerde engel met zeemeerminkarakteristieken. Ik droom vaak van dolfijnen en walvissen en zoek hen tijdens mijn reizen op in de zee. Er is niets waar ik zo van opknap als een wandeling in de branding of een frisse duik in de zee. Ik heb een sterke connectie met Atlantis en mij is meermalen bevestigd dat ik daar heb gediend in de Tempel van Poseidon waar ik met dolfijnen en walvissen heb gewerkt. In mijn meditaties verander ik met enige regelmaat in een zeemeermin.”

Voel jij ook een herkenning en hou je van zeemeerminnen? Doreen Virtue heeft een leuk geschreven over zeemeerminnen (Mermaids 101).

De Earth Angel Fair zal ook voor meermensen inspirerend zijn. Er zijn dolfijnen healings, informatie over dolfijnenreizen, dolfijnen en walvissen essences en meerminnenbeelden.

Bronnen: Angel Light Heart Earth, Angels van Doreen Virtue

3 gedachten over “Meerengelen

  1. Deniz

    Hallo lieve Zeemeermin Cathelijne,

    Heel erg bedankt voor het delen van deze prachtige site. Weet dat er nog meerdere zeemeerminnen zijn en deze zeemeermin wil jou droom, als jij dat wil, waar maken. Dat had ik al gemaild naar je of je dat wilt en hoor graag van je! 🙂

    Liefs, kusjes en een dikke onderwater knuffel, Zeemeermin Oceana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.