Dolfijnengidsen

Ook de dolfijnen kunnen onze spirituele gidsen zijn. Veel mensen voelen een diepe atl-bottlenose-dolphin-mainconnectie met de dolfijnen. De energie van de dolfijnen herinnert ons aan dol-fijne kwaliteiten:

  • Onvoorwaardelijke liefde en acceptatie
  • Vertrouwen
  • Vreugde en speelsheid
  • Eenheidsbewustzijn

Tijdens mijn tienerjaren droeg het vriendinnetje van mijn broer een dolfijnenring. Het leek alsof dit werkte als een soort signaal op mijn onbewuste. Vanaf dat moment begon ik met regelmaat te dromen over dolfijnen en het zwemmen met dolfijnen. Deze nachtelijke dromen, werden al snel dagdromen en ik heb sindsdien veel ervaringen op gedaan met dolfijnen, door ze te spotten op verschillende plekken zoals Wales, Ierland, Schotland en Tenerife. Ook heb ik gezwommen met ze in Eilat en een nacht met de dolfijnen gemediteerd in het dolfinarium. Steeds weer was daar de ervaring dat de dolfijnen vreugde brengen en een verandering van bewustzijn.dolphin11a

Waar we ook zijn ter wereld, we kunnen contact leggen met deze prachtige wezens.  Zo ontstaat er een innerlijke connectie. Ieder van ons kan contact leggen met dolfijnen gidsen. Zij zijn onafhankelijk van tijd, ruimte of andere fysieke wetten. Door dit contact met dolfijnen als gidsen, kunnen we meer leren houden van onszelf. Ons zelfrespect neemt toe. Ook wordt het makkelijker met de stroom van het leven mee te gaan en speels met dingen om te gaan. Omdat dolfijnen zo goed zijn in het leggen van contact, wordt het voor ons ook makkelijker ons verbonden te voelen met anderen.

Sommige mensen, zoals Celia Fenn, nemen engelendolfijnen (Dolphin Angels) waar. De

Engelendolfijnen bezitten dezelfde pure energie als de engelen van Licht. Ze zijn Dia1geïncarneerde Engelen, afkomstig uit de engelenhiërarchie. Ze bevatten de energie van Atlantis en ze zijn op Aarde om de spirituele wijsheid van Atlantis op de juiste tijd vrij te geven.

Toen ik met mijn collega de Engelendolfijn Essence maakte,  gaven de Engelendolfijnen aan dat zij fungeren als Overzielen voor de dolfijnen en hen liefde en vreugde sturen om hen te steunen in hun taak op aarde.

Kortom, dolfijnen en engelendolfijnen helpen ons te leven in synchroniciteit en mee te gaan met de stroom of flow van het leven. De engelendolfijnen raken ons hart met hun energetische vleugels om ons te openen voor vreugde, speelsheid en wijsheid.

Bronnen:  Dolphin Heart World, Celia Fenn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.