Eenhoorn gidsen

Meer en meer mensen voelen zich aangetrokken door de energie van de eenhoorns en gevleugelde paarden. De energie van Paard vraagt ons moedig voort te gaanDia1 op ons pad. Paarden brengen kracht en goede gronding. De Eenhoorns zijn de zevendimensionale broers en zusters van de paarden en juist nu kunnen engelenmensen en Lichtwerkers hun begeleiding duidelijker ervaren.

Diana Cooper beschrijft de eenhoorns in haar boek “The Wonder of Unicorns” als engelachtige wezens uit de zevende dimensie. Waar engelen wensen van ons hart tot stand brengen, doen eenhoorns dit voor wensen van de ziel (er vanuit gaande dat de wens niemand schaadt en in lijn is met je Goddelijke Blauwdruk hier op aarde). Eenhoorns hebben een zuivere energie en als zodanig zuiveren ze ons. Hun doel is de onschuld van ons Goddelijk Zelf naar voren te brengen en ons te helpen herinneren aan wie we werkelijk zijn.

Een flink aantal jaren geleden verscheen er een liefdevolle eenhoorn in mijn meditaties en sindsdien is de eenhoorn er haast altijd bij als ik een visualisatie of helingsessie doe. Wanneer ik visualiseer naar een helende tempel in de Hogere Dimensies te gaan, hoef ik alleen maar op haar rug te gaan zitten en brengt zij me waar ik moet zijn. Na mijn contact met mijn eenhoorn gids, heb ik het bovengenoemde boek gelezen en heeft mijn eenhoorn me haar naam laten weten.
Sinds 2014, het jaar van het Paard, laten de eenhoorns weten dat ze hun energie met ons komen delen. Dit werd nog eens bevestigd door een wolk boven de zee in de vorm van een gevleugelde eenhoorn waarin een regenboog verscheen in dat jaar. De eenhoorntekenen blijven momenteel op mijn pad komen.

Sommige mensen hebben gevleugelde paarden als Spirit Guide of zij hebben een eenhoorn met vleugels bij zich in hun meditaties en bij hun lichtwerk.

Het gevleugelde paard staat ook bekend als pegasus en hij staat voor het streven naar grote hoogten. Deze dieren staan zowel voor kracht en gegrond zijn als je vleugels uitslaan en je ware dromen tegemoet aan. Gevleugelde paarden brengen hemel en aarde samen.

Het witte gevleugelde paard staat daarnaast voor een heldere, mentale focus. Met deze focus helpt hij je het spirituele en aardse samenbrengen in jouw creaties op aarde. In deze tijdsperiode op aarde hebben je gedachten extra sterke kracht.
IMG_5912

Wil je werken met de energie van eenhoorns? Je kunt in meditatie afstemmen op jouw eenhoorn gids. Daarbij kan de Eenhoorn Essence je ondersteunen. Ook kun je een eenhoornbeeld op maat bij mij bestellen voor op je altaar. Hoe je ook werkt met de energie van eenhoorns, zorg voor een zuivere intentie vanuit je hart en Ziel.

Alle huidige eenhoornprodukten zijn te vinden op Angels & Co.

Eenhoorn blessings Cathelijne

Meer lezen over de eenhoorns als spirituele gidsen? Lees dan: Leef vanuit je Ziel met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens. 

Eenhoorn challenge picture

3 gedachten over “Eenhoorn gidsen

 1. Charlot Tan

  Beste Cathelijne,

  Wat ben ik blij om te lezen over jouw ervaringen en dat dat je goed afgaat. Ik ben daarom opzoek naar een professional die mij met het volgende kan helpen. Elke keer als ik naar de Hogere Dimensie ga, kom ik ook een eenhoorn tegen. Hij blijft alleen op afstand, wat ik zelf ontzettend jammer vind. Ik zou heel graag het willen benaderen, om zoals jij op zijn rug te worden meegenomen naar mijn veilige haven. Zoals we allemaal weten, ben je eenmaal sterker met een eenhoorn aan je zijde.

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Dank je wel Charlot. Wat mooi dat je al in contact staat met je eenhoorn. Ik ben op dit moment een online cursus aan het ontwikkelen om mensen in contact te brengen met hun eenhoorn. Via mijn nieuwsbrief blijf je up to date, mocht je dat willen: https://angellightheart.activehosted.com/f/3
   Ik verwacht dat hij in of na de zomer af is, misschien eerder.
   Voor nu denk ik dat je jouw intentie naar je eenhoorn uit mag spreken. Verder is het belangrijk daarbij te zorgen dat deze heel zuiver is en vanuit je hart komt. Eenhoorns zijn toegankelijker naarmate je trilling verhoogt en je intentie verder uitzuivert. Hoe meer je leeft vanuit je ziel dus! Lieve groet, Cathelijne

 2. Maarten Bakker

  Wauw!!! Ik heb net hetzelfde meegemaakt, zomaar in m’n meditatie,ik ging dieper dan ooit leek het wel en toen veranderde een gedaante langzaam in een engel en werd het langzaam een wit paard met vleugels. Ik was zo onder de indruk dat ik ben gaan googlen naar engelen paarden en nu lees ik dit. Echt wauw ik ben er nog helemaal beduusd van,ik voel me zo ontzettend blij en liefdevol! Wat kan spiritueel ontwikkelen ontzettend snel gaan. Wat ben ik hier ontzettend dankbaar voor. Bedankt dar jouw blog op mijn pad kwam na deze ervaring. Liefs Maarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.