Angelic Reiki: Engelenreiki leren in Nederland?

Ruim een jaar geleden, was ik op vakantie in Glastonbury waar ik twee nummer van het blad Paradigm Shift kocht. Een spiritueel magazine dat ik in één adem van voor naar achteren uitlas. In dit blad kwam ik informatie tegen over Angelic Reiki en ik wist meteen dat dit belangrijk was op mijn pad.

Thuis in Nederland heb ik me rot gezocht naar een meester in Angelic Reiki en die bleek er helemaal niet te zijn in Nederland. Eerst ben ik toen mijn derde reikigraad (usui) gaan halen. Maar de Angelic Reiki bleef knagen en uiteindelijk ben ik aan het begin van deze maand naar Worcester in Engeland gereisd om Angelic Reiki 1 & 2 te leren bij Kay Zega.

Van tevoren had ik interessante discussies met mensen om mij heen. Want waarom zou ik Angelic Reiki gaan leren als ik al ‘gewone’ reiki had en met engelen werkte door middel van engelentherapie coaching? En hoewel ik rationeel wist dat ik het risico liep misschien meer van hetzelfde te leren, voelde ik in mijn hart dat ik het toch moest doen. En ik ben blij dat ik daarnaar heb geluisterd.

Kay heeft Angelic Reiki direct geleerd van de grondleggers Kevin en Christine Core, die de informatie grotendeels doorkregen van de Aartsengel Metatron. Kay is een warm, hartelijk en authentiek mens met een sprankelende persoonlijkheid, terwijl ze tegelijkertijd een zekere rust uitstraalt.

Kay geeft aan dat Angelic Reiki een roeping is van de Ziel. Zo heb ik dat zelf ook ervaren. Er waren allerlei bijzonder goede, praktische en financiële redenen om het niet te doen en toch voelde ik diep in mijn wezen dat dit te bedoeling was. Aartsengel Metatron heeft aangegeven dat deze vorm van healing “The New Healing for Our Time’ is, of zoals Kay zegt “Een system van energie healing dat van groot belang zal zijn om de hoogtste vorm van heling te brengen voor individueen, groepen en de planet.”

De eerste avond maakten we kennis met elkaar. We waren met een groepje van zes vrouwen, de meeste uit de omgeving van Worcester zelf. Het was een zeer divers gezelschap door allerlei beroepsgroepen en leeftijden heen en toch was er al snel een prettig groepsgevoel. Die avond ontvingen we de eerste inwijding. Een zeer bijzondere ervaring die niet te vergelijken is met de inwijdingen zoals ik die ken vanuit usui reiki. Hier worden de aartsengelen ingeroepen en dit geeft een enorme energie. Je ontvangt deze energie in een staat van diepe meditatie en de Angelic Reiki teacher verricht hierbij geen fysieke handelingen (als handoplegging of het ‘inkloppen’ van symbolen).

De tweede dag kregen we de tweede inwijding en begonnen we met oefenen van het geven van Angelic Reiki aan elkaar. We leerden gedurende het weekend vier vormen van heling met Angelic Reiki. En op zondag volgde een initiatie met geschenken van 30 aartsengelen.

Het hele weekend was gevuld met een krachtige, helende energie. Kleine wondertjes en synchroniciteiten gaven daar nog eens een magische glans aan. Tot slot ontvingen we ieder een Master Crystal. Deze kristallen mochten we zelf uitzoeken en bevatten de energie van Angelic Reiki.

Voor mij wat het een prachtige ervaring. Deze vorm van heling voelt voor mij als zeer passend bij de Hogere energieën die nu op de planeet inwerken. Het resoneert daarmee en dit maakt het inderdaad erg geschikt als heling voor deze periode.

Wanneer je je ook aangetrokken voelt tot Angelic Reiki en dit graag wilt leren, is er goed nieuws. Kay wil naar Nederland komen om hier een cursus te geven. Er zal dan in een keer een cursus worden gegeven in Angelic Reiki 1,2,3 en 4. We zoeken nog voldoende deelnemers en een prettige, spirituele, ontspannen ruimte in de randstad.

Als je geïnteresseerd bent, laat het me dan weten. Pas bij voldoende interesse kunnen we Kay hier naartoe halen. Heb je vragen over Angelic Reiki of de mogelijke cursus, of wil je een behandeling (al dan niet op afstand), mail me dan gerust op engelentherapiecoachAThotmail.com.

5 gedachten over “Angelic Reiki: Engelenreiki leren in Nederland?

 1. Edmee Maria Panman

  Hallo Cathelijne,

  Dank voor jouw mooie inspirerende website heel mooi en duidelijk!

  Graag wil ik mijn interesse uitspreken voor de workshop engelenreiki. Ik ben zelf onder andere Reikimeester en counseller, ga binnenkort ook op een spirituele bellijn werken, maar wil heel graag mensen gaan helen zonder ingewikkelde symbolen en dus op een eenvoudiger manier. Kom zelf uit Voorburg dus een workshop in de Randstad zou bovendien voor mij ook praktisch goed te volgen zijn. Is het een hele dure cursus? Wat is het verschil kan jij dat aangeven tussen de inwijding angelic light initiation en de inwijding gold reiki, die heb ik beide ook ontvangen, heeft een en ander dan een meerwaarde voor mijn werk straks?

  Hartelijk dank voor jouw moeite en aandacht en fijne dag!

  Hartelijke groet van Edmee Panman

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Lieve Edmee,

   dank je wel! Ik heb net een prijsopgave binnen voor de Angelic Reiki:
   · Level 1&2 (2 ½ days) – 350 euros
   · Level 3&4 (2 ½ days) – 505 euros
   Ze kan een combinatie doen (wat ik hoop) en dan is het 900 euro. Ik moet nog even aan haar navragen of dat wel klopt.
   bovenstaande gaat uit van een minimaal aantal deelnemers van 8. Ik zal dan op zoek moeten naar een geschikte plek. Dit moet een plek zijn die tussentijds niet voor andere dingen wordt gebruikt en waar een aparte ruimte is voor lunch.
   Wellicht weet jij wel wat.
   De initiaties waarover jij spreekt ken ik niet en dus weet ik het verschil niet. Die vraag zal ik vandaag uitzetten. Ik vertrek morgen voor bijna 3 weken op vakantie, dus het kan eventjes duren voor ik je antwoord.
   Hartelijke engelengroet,
   Cathelijne

   1. Joke Del Grosso

    Hallo Cathelijne,

    Ik wil me graag opgeven voor de cursus in Oktober 2012 maar er gaat van alles mis.
    Zou je me willen mailen. Heb ook al via Engeland geprobeerd, weet niet of het lukt.
    delgrosso@planet.nl
    Groet, Joke Del Grosso Burdaard
    d

   2. Angel Light Heart Berichtauteur

    Lieve joke,
    ik heb je zojuist gemaild. Hopelijk komt het aan. Kay is twee weken op vakantie en ik vertrek morgen, dus daarna neemt ze contact met je op. Ik geef je inschrijving in ieder geval aan haar door.
    Lieve groet,
    Cathelijne

 2. Pingback: Een unieke kans in 2012: Angelic Reiki in Nederland! | Angel Light Heart Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.