Engelen spotten in Strasbourg

De zomervakantie is weer begonnen. En we zijn vrijdag door vier landen gekomen (Nederland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk) om een overnachting te maken in Strasbourg. Een prachtige stad! Hoewel we er pas rond etenstijd aankwamen, konden we toch eventjes op engelenjacht want de kathedraal was op de valreep nog open.

Net als vorig jaar in Chartres kreeg ik gratis orbs op de foto’s en als Niels dezelfde foto maakte was er geen orb te bekennen. Wat dat betreft doet de energie van orbs soms meer aan elfjes dan engelen denken!

De ingang van de kerk werd versierd door prachtige engelen die waren uitgesneden in het steen.

In de kerk zelf was een pilaar gewijd aan de engelen. Deze droeg de naam Pilier des Anges en grappig genoeg was er buiten een Brasserie met dezelfde naam.

Het is zo leuk te merken dat je niet alleen in een kerk hoeft te zoeken naar engelentekenen. Zo was er een winkel met een schattig engelenlogo dat op het uithangbordje te zien was.

Na de ontspannende avond in Strasbourg met engelenjacht en pizza (prima combinatie) volgde weer een nieuwe reisdag door vier landen, dit keer Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Italie. In Zwitserland kwamen we langs Engelenberg en Engelenbergertal. En natuurlijk waren er als altijd op reis volop engelentekenen in de nummerborden met meestergetallen als 44, 444, 55 en 555.

Zo betekenen volgens het boek Angel Numbers van Doreen Virtue:

444 — Duizenden engelen zijn op dit moment bij je heen om je lief te hebben en te ondersteunen. Je hebt een heel sterke en zuivere connectie met de engelen en je bent een Engel op Aarde. Vrees niet want alles is heel goed.

555 — Doe je veiligheidsriemen maar stevig aan want er komt een grote levensverandering aan. zie deze verandering niet als iets dat positief of negatief is, want verandering is een natuurlijk onderdeel van het leven. Wellicht is deze verandering een antwoord op je gebeden, due blijf jezelf vredig zien en voelen.

We zullen zien wat dat ons deze vakantie gaat brengen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.