Nieuwe maan meditatie met aartsengel Rafael

Nieuwe maan en maanmeditatie voor donderdag 22-3-2012 om 15:38 in Ram.

Lieve maanliefhebbers en lichtwerkers,

Het is een roerige tijd, waarin we gevraagd worden om werkelijk heel te worden. Alles schudt, trilt en beweegt. Het kan voelen dat de aarde onder je vandaan geslagen wordt, en diepe of je diepste angsten je raken. Dit alles om het mogelijk te maken dat we nze oude en nieuwe wonden helen en werkelijk gaan zorgen voor onszelf. Om het gewonde kind weer te laten spelen. De kinderlijke onschuld opnieuw te ervaren. Want toen we vanuit de bron kwamen waren we onschuldig, stralend en een bron van liefde. En dat zijn we nog steeds!

Dus wees je bewust van de illusies en overtuigingen die je hiervan af houden. Doe de blinddoek af. En besef dat wat je over jezelf en anderen gelooft niet perse waar hoeft te zijn. Wat gebeurt er met overtuigingen als jij er niet meer aan vasthoudt? Ze verdwijnen, niet waar? En als je dan je hart opent….voor liefde vanuit de bron, vanuit de aarde van alles wat leeft en is. Zie en ervaar hoeveel liefde er beschikbaar is en al die tijd beschikbaar is geweest.

Meditatie

Ga zitten of liggen zoals het prettig voor je is. Roep als je dat prettig vindt engelen aan, opgestegen meesters, Christus, Maria, Maria Magdalena, lichtwezens, dolfijnen, walvissen, voorouders of andere mensen en symbolen die voor jou belangrijk zijn. Sta even stil bij het beschermen van jezelf en de ruimte waarin je zit. Creeer een veilige plek vanwaar je deze meditatie kunt gaan beginnen.

Maak contact met de aarde door je stevig te verbinden en verankeren met het midden van de aarde waar zich de aardekristal bevindt. Voel hoe de energie van de aardekristal door je lichaam terugkomt en laat het door je lichaam en alle chakra’s heen vloeien door je kruinchakra naar de Bron. En laat het licht van de Bron terugstromen door je lichaam, hart, stuit en benen naar de aardekristal.

Ga dan met je aandacht naar het derde oog, de plek die tussen je ogen op je voorhoofd ligt. En vraag Aartsengel Rafael om je te helpen om helder te zien, zowel met je derde of innerlijk oog als je fysiek ogen. Je kunt Aartsengel Rafael vragen om je te helen op het helder zien, zodat alle blokkades die je uit dit leven of vorige levens nog met je meedraagt kunt loslaten. Richt dan je aandacht op je oren, en het helder horen en helder begrijpen. Ook dit mag vanuit dit leven en vorige levens getransformeerd en geheeld worden.

Daarna naar de keel en het gebied van de mond voor het helder spreken en het spreken van je eigen waarheid. Vraag ook nu Aartsengel Rafael om heling van deze gebieden. En richt dan je aandacht op je gehele lichaam en vraag om heling van het voelen, van de lichamelijke signalen die tot je komen, maar nog niet altijd zo bewust ervaren worden.

Ga tot slot naar je hart, en vraag om heling van alle hartepijn, en alle zielepijn. En voel hoe de smaragd groene energie van Aartsengel Rafael je geheel omgeeft, je hart en het hele lichaam vult. Laat je lichaam als het ware herboren worden in deze groene energie hier op aarde, heel en geheeld en laat alles los wat je niet meer dient.

En als je eraan toe bent, kun je Aartsengel Rafael vragen om je te helpen om de sluiers die er tussen jou en de Bron, tussen jou en je levensopdracht hangen te verwijderen. Misschien krijg je indrukken over wat je taak hier op aarde is. Laat dit tot je komen. En als dit niet zo is, ervaar dan de vrijheid en ruimte die ontstaat als de sluiers je niet meer belemmeren. Zie het prachtige stralende licht wat je tegemoet schijnt uit de bron.

Open je hart en laat dit alles tot je komen, vul je met deze oneindige en onvoorwaardelijke liefde. En als je zover bent, verbind je dan met alle maan- en lichtwerkers die deze meditatie meedoen over de hele wereld en laat de liefde en het licht uit de Bron overstromen naar de aarde.

Wees niet zuinig, laat de bron hier op aarde in verbinding met een ieder tot stand komen door de overvloed naar de aarde toe te laten stromen, naar alle gebieden en alle mensen waar liefde nog niet heeft kunnen komen of waar er te weinig van is om haar helende kracht te ervaren. Laat het overal aanwezig zijn. En zie hoe de sluiers verdwijnen, zie hoe jij een onderdeel bent van de oneindige kringloop van licht en liefde en weet dat je niets anders dan liefde bent….

Laat deze lente beginnen met liefde, liefdevolle intenties en een nieuwe stap in het realiseren van de bron op aarde, in liefdevolle verbinding met elkaar!

Deze meditatie werd gedeeld door medetrainster Sabine Vreeswijk van www.engelenworkshops.nl. Je vindt meer over haar werk op http://www.liveda-homeopathie-alkmaar.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.