Orb van Maria en Chamuel

De laatste dag in de Midi-Pyreneen wilde manlief nog graag een bekende “col” uit de Tour de France bezoeken. Ik was eigenlijk wel lekker aan een luierdagje toe, maar besloot toch maar in de auto te stappen. Ik was niet zo erg fitjes en al dat gezigzag van de wegen deed bepaald geen goed.

Na een tijdje passeerde we een plaatsje met een Mariabeeld. Daarna voelde ik me gek genoeg wel weer prima.

Op de terugweg snel vanuit de auto een fotootje gemaakt van het beeld. Zo grappig! In Lourdes vroeg ik om orbs, niets te zien. Een beetje zoals vorig jaar in de grote Michael kerk te Luca, waar geen orb te zien was. Terwijl ik in het kleine Michaelkerkje van Volterra een krachtige Michaelervaring had en daarna een schitterende blauwe orb op de foto ontving. Het zijn vaak de kleine plaatsjes, waar de wondertjes gebeuren. Zo ook dit keer. Een mooie orb en daarbij in de rechterbovenhoek prachtige kleurstromen.

 De roze energie loopt als een helix naar de aarde en representeert de liefdevolle energie van Chamuel. Chamuel was aanwezig bij het vervaardigen van de laatste twee sprays van Crystal Angel Essences (die je bij mij kunt bestellen via www.angellightheart.nl) en gaf toen aan dat we deze spray extra goed konden gebruiken in de aanloop naar de Venus Transitie om zo ons hart open te stellen voor liefde. Na de vakantie zou dan een Moeder Maria spray volgen met daarin de zorgende krachten van het Goddelijke Vrouwelijke.

De energie van Moeder Maria is zichtbaar in de zachtblauwe energiestroom links van de roze straal. Zo komen deze prachtige, zachte energieen van Maria, koningin der Engelen, en Aartsengel Chamuel bij elkaar om ons hart te openen voor liefde en vrouwelijke krachten.

Je kunt op deze foto mediteren. Ik hoor graag de reacties!

Lieve groetjes,

Cathelijne

PS van de orb van Michael uit Volterra kun je postkaarten bij mij bestellen. Indien er vraag naar komt, zal ik hetzelfde doen voor deze orbs.

9 gedachten over “Orb van Maria en Chamuel

 1. Sabine

  Lieve Cathelijne,

  Wat een bijzondere gewaarwording! Prachtig de energieën die zich zo op jouw camera hebben laten vastleggen! Mochten er meer reacties komen voor een kaart, dan zou ik graag een bestelling willen doen. Veel liefs en dikke knuffel, Sabine

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Hee lieve Sabine,

   ik zal even kijken en anders laat ik er een paar op foto afdrukken! Dat kan in wat kleinere schaal natuurlijk ook prima.
   Ik heb net je maanmeditatie gelezen voor de nieuwe maan! Dank je wel. Grappig, want we zijn nu in ons laatste huisje en het was vannacht oerdonker…ik had wat moeite de weg naar het toilet te vinden omdat er in de nacht echt nergens licht vandaan kwam.
   Vandaag daarentegen een heel lichte dag met elfenenergie! Waarover nog een blog denk ik zomaar. Hoop dat alles goed met je gaat.
   Veel liefs
   Cathelijne

 2. Ada Kwakkelstein

  Ha Cathelijne

  Prachtige foto van het Mariabeeld en ook van de orb in het kerkje. ik zou graag drie postkaarten bestellen, maar ik kan de juiste plek niet vinden op je website. Waar kan ik het vinden?
  Alvast bedankt,
  Ada

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Lieve Ada,

   wil je postkaarten van de Michael orb of van de Maria?
   Die eerste heb ik thuis, maar de Maria nog niet.
   Overigens had ik een aparte webwinkel, maar die functioneerde niet goed, dus ze staan er inderdaad nog niet op de huidige site bij. goed dat je me daarop wijst!
   Ik ben nog een ruim weekje weg. Daarna kan ik het naar je toesturen. Stuur je me anders een mailtje met je gegevens?
   Lieve groetjes,
   Cathelijne

   1. Angel Light Heart Berichtauteur

    Lieve Ada,

    ben ik nog een keertje.
    ik heb de kaarten van Maria zojuist bij de drukker besteld en ze zouden er over drie weken moeten zijn.
    Ik kan ze dan desnoods met het drakenorakel meesturen. Je kunt het me mailen als je ze wilt. Dan neem ik het in augustus mee in de factuur.
    Lieve groetjes,
    Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.