Nieuwe maan meditatie 15-10-2012

ImageVandaag is het nieuwe maan. De nieuwe maan is altijd een nieuw begin. Het brengt ons de kracht om nieuwe projecten op te starten, nieuwe intenties neer te zetten en nieuw gedrag en gedachten aan te leren.

En op welk gebied is dat meer nodig dan dat van zelfliefde en eigenwaarde? In deze laatste maanden die toelopen naar 21-12-2012 zijn veel mensen zoekende. Velen worden geconfronteerd met oude patronen die nu mogen worden opgelost en getransformeerd. Vaak doen die zich voor in de relaties met anderen, die zaken van onszelf naar ons terugspiegelen.

Deze nieuwe maan kun je mediteren op dit belangrijke thema en zo weer een stapje zettenImage naar verdere bewustwording. En dit is belangrijk. 21-12-2012 is een keerpunt in veel jaartellingen. Het is een Kosmisch moment en ik zie het graag als een poort waar een trampoline in staat. Als we door die poort gaan kunnen we een zogenaamde quantum leap van bewustwording en groei doormaken.

En zo’n sprong gaat natuurlijk stukken makkelijker als je minder balast hebt mee te sjouwen. Dus oude patronen mogen vervangen worden door nieuwe.

Waar ik iedere volle maan een meditatie rondstuur voor iedereen die dit aanvraagt, stuurt iedere nieuwe maan mijn collega en zielevriendin Sabine dit vanuit haar blog. Je kunt dus vandaag meedoen met de meditatie voor eigenwaarde die zij heeft geschreven. Er zal gebruik worden gemaakt van het prachtige symbool van de flower of life. Wellicht sluit je je aan bij de meditatie!

Wil je meer voorbereiden op 21-12-2012? Een engelen e-consult kan je helpen, maar ook een programma van de Crystal Angel Essences. Voel je vrij erover te mailen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.