Dolfijnen inroepen in Wales

dolfijnenIk hou van dolfijnen. Mijn liefde voor hen kwam tot bloei toen ik tiener was. Mijn broers vriendinnetje had een dolfijnenring en iets aan die ring vroeg mijn aandacht. Het was alsof er iets in mij klikte. Daarna werd ik vaak door dolfijnen bezocht in mijn dromen en begon de zoektocht naar dolfijnen.

Ik heb sinds die tijd dolfijnen gespot in Cardigan Bay in Wales (Mwnt, New Quay), Schotland (Moray Firth), Ierland (Shannon Estuary en ook van de boot tussen Wales en Ierland), vanaf een boot in Tenerife. Ook heb ik dolfijnen attunements mogen ontvangen. Ik heb met ze gezwommen in Eilat en een nacht met ze gemediteerd in het dolfinarium.  Al moet ik zeggen dat het het fijnste is ze in het wild te zien en ervaren! Dat is immers waar ze horen.

Dit jaar waren we niet in de buurt van de dolfijnen, maar we besloten toch 2,5 uur naar New quay te rijden om ze te zien. Zodra ik op de muur van de haven ging zitten, zag ik ze al in de verte. Een van de dolfijnen was schitterend aan het springen!

We besloten een korte dolfijnenboottrip te doen. Heerlijk met de wind door mijn haren en de zon op mijn gezicht. Steeds waren er dolfijnen in de verte te zien, maar niet dichterbij dan toen ik nog op de haven stond.

Ik besloot de engelen en engelendolfijnen om hulp te roepen. Ik vroeg hen de dolfijnen ietsvakantie wales 2008 228 dichterbij te brengen. En daar kwam er eentje! Helaas legde de kapitein meteen de boot stil. Deze kleine dolfijn wilde spelen in de stroom van de boot en vond het maar niets dat we stil gingen liggen. Weg was ie! Een goede les voor ons mensen om meer met de stroom mee te gaan en te spelen.

Ik besloot de hulp van de engelen nog eens in te roepen en ja hoor, twee dolfijnen zwommen recht op de boot af. Je kon een van hun lijven zien schitteren net onder het water. Op twee meter van de boot kwamen ze naar boven alsof ze even gedag wilden zeggen. Ik was zo ontroerd, dat ik er geen foto van heb weten te maken. En ook dat is goed…want het ging om het moment.

De energie van de dolfijn vertelt ons dat het tijd is om vreugdevol te zijn, te spelen, mee te gaan op de stroom van het leven. Dolfijn herinnert ons aan het feit dat we allemaal verbonden zijn met elkaar en in eenheid en liefde en vooral ook vreugde mogen leven!

Dolfijnenliefs

Cathelijne

PS wil jij ook werken met de energie van Dolfijn en de engelendolfijn? De Crystal Angel Essence Engelendolfijn is een mooie ondersteuning.

Een gedachte over “Dolfijnen inroepen in Wales

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.