Creëer het paradijs op Aarde

Vorige week kwam de Paradigm shift bij mij op de mat. Mijn favoriete spirituele tijdschrift, heerlijk uit mijn geliefde Engeland.

Het deed me goed! In deze uitgave gingen een aantal artikelen over de wereld en hoe wij als lichtwerkers kunnen helpen wat te doen aan alle zaken die geheeld moeten worden. En dat is nogal wat…kijk naar het Midden-Oosten, olierampen in zee, voedsel en watertekorten, wezen en straatkinderen, oorloog…de lijst is zo lang dat het niet altijd meevalt er als sensitief mens bij stil te staan…want wat kunnen we doen…? In ieder geval licht sturen en daar sluit de prachtige nieuwe maan meditatie van Sabine van Liveda prachtig bij aan:

Creëer het paradijs op Aarde.

Maar we mogen ook ons lichtwerk met actie ondersteunen…iedere daad van liefde en heling is er eentje…en dat kan heel klein en heel groot, dichtbij en veraf.

Zelf ben ik dit jaar 12,5 jaar getrouwd met mijn lieve hubby en geven we een feest. We hebben niet te wensen…behalve een mooiere wereld. Een wereld van gelijkheid, veiligheid, liefde en licht, waarin ieder veilig is en voldoende water en eten heeft. Waarin transparantie is en mensen voor elkaar zorgen. Dus vragen we de genodigden geen cadeautje mee te brengen maar iets in een envelopje te stoppen voor Global Angels. Want we kunnen allemaal een engel voor een ander zijn!

via Creëer het paradijs op Aarde.

Een gedachte over “Creëer het paradijs op Aarde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.