Vrede vanuit de herverbinding met jouw ziel: Twin Star op 25 en 26 augustus

catseyenebulaDe energie van deze periode is voor veel mensen intens en onrustig.
Zoals vaker wanneer er planetaire en kosmische verschuivingen van energie zijn, trilt dat de nodige oude patronen en structuren los. De afgelopen maand viel tussen twee Ster-Tetraeders. En ik vond het een onrustige tijd, met name in contacten met anderen. Veel mensen waren uit balans en in virendschappen gebeurde er vanalles. Hoewel dit soort prachtige planetaire standen magisch klinken, is de uitwerking ervan niet altijd magisch te noemen als we kijken vanuit ons persoonlijke perspectief. Niettmin is dit vanuit de ziel wel het geval.

Manuela van der Knaap schrijft in haar artikel over de TwinStar van vandaag en morgen het volgende op haar site www.inzichten.com:

Op 29 juli 2013 en 25/26 augustus is er weer een bijzondere stand van planeten aan de hemel te vinden. Zes planeten zijn dan vanuit de aarde bezien in een zeshoek verbonden met elkaar. Dit fenomeen noemen wij een astrologische Ster-tetraëder of David ster. Als er twee Ster-tetraëders vlak na elkaar verschijnen noemen we dat een Twin star. Dit is een teken van een bijzondere shift in ons bewustzijn.

Terwijl de nieuwe energie vraagt om een verschuiving naar vrede, is het van belang het contact te herstellen met jouw Ziel en Monade. Wanneer je een denkbeeldige lijn trekt tussen jezelf en de Bron van al wat is, liggen op die lijn eerst je Hoger Zelf, dan de Ziel en dan je Monade.

Binnen de Angelic Reiki heb ik een prachtige aanroep geleerd om dit contact te herstellen, hier vertaald in het Nederlands:

Ik Ben de Ziel2189-Monade%202
Ik Ben het Goddelijk Licht
Ik Ben Liefde
Ik Ben Wil
Ik Ben Vastgesteld Design 

Ik Ben de Monade
Ik Ben het Goddelijk Licht
Ik Ben Liefde
Ik Ben Wil
Ik Ben Vastgesteld Design

Juist vandaag en morgen kunnen we hiermee werken om het contact met de Ziel te herstellen. Wanneer je een afgescheidenheid voelt tussen jezelf en anderen of tussen jezelf en het leven, is de eerste stap om het contact met je Ziel en de Bron te herstellen. Van daaruit kun je meer en meer gaan leven in Eenheid met al wat leeft.

Een prachtige Twin Star gewenst.

PS de herverbinding met de Ziel kan ook worden gefaciliteerd door Soul Body Fusion® en ook door behandeling met Angelic Reiki.

Een gedachte over “Vrede vanuit de herverbinding met jouw ziel: Twin Star op 25 en 26 augustus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.