Engelentekenen: Aartsengel Gabriel

lady gabrielDe vaste volgers van deze blog weten dat ik op vakantie altijd prachtige engelentekenen ontvang. Maar dat je voor engelentekenen helemaal niet op vakantie hoeft te zijn, bleek vandaag maar weer eens. Zelfs op een ietswat druilerige maandagmorgen zijn de engelen dichtbij! Het verhaal achter dit engelentekenen begon in Londen.

Iets meer dan een week geleden was ik daar om een workshop te volgen bij Doreen Virtue en Radleigh Valentine. Ik mag me nu Certified Angel Card Reader noemen! In een zaal met 500 lichtwerkers geinspireerd worden door deze geweldige engelenauteur was bepaald geen straf. De hele dag mochten er kaarten worden gelegd. Dan weer voor jezelf, dan weer voor anderen. En zo ontving ik dus ook de nodige readingen. Een van mijn vragen was of ik een boek mocht publiceren over engelen. Ik kreeg niets dan bevestigingen.

Een goede redenen om een nieuw boek van Doreen aan te schaffen over Aartsengel Gabriel. Gabriel is de aartsengel die onder andere Maria de boodschap gaf dat zij het leven zou schenken aan de Christus. Als zodoende staat deze grootse engel bekend als de grote boodschapper. Enerzijds is het een engel om aan te roepen rond zaken als conceptie en opvoeding. Anderzijds is deze engel de steun en toeverlaat voor mensen die van communicatie hun vak hebben gemaakt, zoals schrijvers.

Tijdens het weekend in Londen vroeg ik Gabriel al mijn zielezus bij te staan die hoogzwanger was. En ja hoor, op de laatste dag in Londen beviel zij van een prachtig dochtertje. Een bliksembezoek volgde binnen enkele dagen en ook daar vroeg ik Gabriel over de kleine baby te waken.

Al met al was Gabriel dus al in mijn bewustzijn aanwezig. Vanmorgen ging ik, zoals gabriel bordmeestal op maandag een stuk wandelen met een wandelvriendin. Zij vroeg me dit keer naar haar toe te komen in plaats van naar het park. Ze had wat minder tijd. Omdat ik wist dat ze binnenkort met hormoonbehandeling moest beginnen in de hoop op een succesvolle zwangerschap, stak ik de Crystal Angel Essence Maria en Gabriel in mijn tas. Er werd duidelijk aangegeven dat ik dat mocht doen. Tijdens het wandelen vroeg ik me nog even af of ik dat nu wel of niet moest doen. Wilde niet het idee geven mijn produkten op te dringen. Aan de andere kant had ik alleen de testers mee om vandaag in haar aura te kunnen sprayen als dat voor haar fijn voelde.

Ondertussen is deze vriendin bekend met alle engelenverhalen en aangestoken met het engelenvirus (ze vind nu ook overal witte veertjes)! Terwijl wij de ongewone route liepen, kwamen we langs een uithangbord met een engel erop. En laat dit nu een engel zijn met een trompet. Gabriel wordt altijd afgebeeld met een langwerpige, koperkleurige trompet om zo het Goddelijke nieuws te doen schallen.

Dus een teken dat Gabriel bij me is…en dat ik de essence voor kon stellen. Bij terugkomst heb ik mijn vriendin de essences leren testen en inderdaad, zowel de Moeder Maria essence als de Gabriel essence waren goed voor haar. Dus heb ik het in haar aura gesprayd en vandaag kon vervolgens ook de hormoonbehandeling beginnen!

Teruggekomen was het tijd om te lunchen en pakte ik het Gabriel boek erbij. Nou had ik al een tijd als doel “published author” te worden en ik las alle voorbeelden van mensen die door Doreen zijn opgeleid. De een had een artikel geschreven, de ander schreef reviews. En opeens ging er heel traag een lichtje bij me branden…ik ben allang een published Archangel%20Gabriel%20Sm-1author. Ik heb binnen mijn vakgebied als psycholoog een artikel geschreven, ik heb mijn drakenorakel gepubliceerd, ik schrijf al voor de engelen op deze blog en ik heb reviews geschreven voor Paradigm Shift in Engeland en ze hebben daar een artikel van me gepubliceerd. Dat was wel een heel traag kwartje dat daar viel! Ik had het gevoel dat er een aantal engelen hartelijk om me moest lachen…

En er kwam een innerlijk zetje van Gabriel dat als ik een engelenboek wil schrijven, ik daar toch nodig eens tijd vrij voor moet maken…

Watch this space!

PS wil je ook aan de slag met de engelenessences, ga dan naar http://www.crystalangelessences.

PPS De jaarreadingen voor 2014 kunnen alweer besteld worden. Leuk als cadeau voor Sint of Kerst. Daarnaast is het nu mogelijk een Engelentarot reading te boeken. Je leest alles over mijn werk op www.angellightheart.nl

2 gedachten over “Engelentekenen: Aartsengel Gabriel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.