Mediteer vandaag mee met de wereldwijde meditatie voor een Lichtrevolutie!

Daniel-Holeman-7Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om het lot van de wereld in eigen handen te nemen.Er wordt een oproep gedaan om op 23 november aanstaande om 22.11 uur in kleine en grote groepen, als individu of als stel, bijeen te komen.

Op 23 november is er een shift in de energie op aarde. Katy Ananda DerDerian roept vanuit Florence iedereen op om vanavond te mediteren. Zij geeft aan dat het tijd is om actie te ondernemen en het lot van onze wereld in eigen handen te nemen.

Vandaag zijn er zeer krachtige en bijzondere planetaire standen die een trieer kunnen zijn voor een revolutie van Licht. Door mee te doen aan deze meditatie kunnen we bijdragen aan een periode van Vrede, Vreugde en Vrijheid.

De activatie die vandaag plaatsvindt wordt de AION poort activatie images-5genoemd. Mercurius, Venus, Jupiter, Saturnus, Neptunes en Pluto vormen een zeskantige mandala om de Zon en is een vervolg op de acitvatie van 25 augustus van dit jaar. Omdat deze activatie een nieuwe renaissance kan brengen, is de hoofdactivatie in Florence.

Wil je ook meedoen? Sluit je dan aan bij individuele en groepen over de hele wereld en mediteer vanavond om 22.11 mee.

Instructies:

1. Ontspan je geest en lichaam door je adem den aantal minuten te volgen.

2. Roep de aanwezigheid van je Ziel in (jouw Hoger Zelf) en de aanwezigheid van je Spirituele Gidsen Engelen en Opgestegen Meesters.

3. Visualiseer het moment waarop het Goddelijke Licht door de portal over de barde been straalt en al wat leeft op Aarde. Zie hoe fit licht de donkere energy doet oplossen en onze planet bevrijdt van ales wat geluk in de weg staat. Zie hoe dit NU gebeurt.

4. Houdt den gevoel van diepe Dankbaahried, Liefde en Vreugde vast zolang je wilt terwijl je WEET dat WIJ VRIJ ZIJN!

Meer informatie vind je op: http://portal2012.org/AION.html

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.