Heling van het Fuskushimaveld op donderdag 9 januari 2014

healingearthVandaag ontving ik van een medelichtwerker de volgende meditatie voor het helen van het gebied rond Fukushima. Ik heb op deze blog al een aantal keer opgeroepen voor hulp aan Fukushima en deel deze dan ook graag weer met jullie.
“Lieve broeders en zusters,

Aanstaande donderdagavond 9 januari om 20:30 uur hou ik een globale meditatie voor Fukushima. De impact die deze radiatie heeft op de wereld en het collectieve onbewuste is gigantisch. Zoals velen van jullie gelezen hebben is het grootste deel van de Grote Oceaan ernstig vervuild, en heeft het grootschalige gevolgen voor mensen, dieren, de natuur en Moeder Aarde. Heel graag wens ik naar de essentie van de radiatie matrix te gaan. Met bewustzijn kunnen we al een stuk in onszelf/buiten onszelf transformeren. Donderdag is de 9e januari en Spirit heeft me gevraagd om de eeuwige 9d trilling van elke kosmische straal energetisch in de kernreactoren in fukushima te plaatsen. Dit alles gaat via de Geest. Op deze wijze is het mogelijk om de nieuwe frequenties van het Centrum van onze Melkweg (Galactic Center) aan te passen op de negatieve radiatie en de vortex die aanwezig is in het veld van Japan. Het betreden van de Spirit van Fukushima zal ongeveer 30 minuten duren en fukushima_straal100_300van daaruit zullen we 12 x 12 = 144 kristallen op 9d niveau in de Kernreactoren en de wereld worden geplaatst. De walvissen, dolfijnen, natuurwezens en meesters gaan ons enorm helpen om ook de frequentie in de Stille Oceaan (Pacific) aan te passen. Het gaat erom dat bij alle uitstromende energieën van Fukushima een geleidende Bron-frequentie meegaat, waardoor een deel van de vortex wordt geneutraliseerd. 

Zijn er mensen die mee willen reizen en alle licht en liefde willen sturen naar misschien wel één van de grootste destructiekrachten op Aarde ooit? Zou iedereen naar eigen intuitie allemaal kristallen, lichtbollen en stralen willen plaatsen in het Fukushima veld? Aub voel ze diep van binnen. Het veld dient te leven waardoor we het leven activeren in Japan en de vervuilde gebieden. De meditatie duurt van 20:30 tot ongeveer 21:30 uur. Alle hulp is van harte welkom en hard nodig.

fukushima1Aub als je het voelt, hoe meer zielen, hoe beter. Aub deel het op je Facebook, als het zo voelt. 
Laten we het veld een enorme liefdevolle boost geven. Ook wordt er afgestemd op die delen in ons lichtlichaam die het vermogen hebben om jouw fysieke lichaam immuniteit te bieden voor deze frequenties. Het is een empowerment of our multidimensional cell-structure.

In ieder geval hartelijk dank. En alle hulp is nogmaals ENORM WELKOM EN HARD NODIG.

In liefde, licht en dankbaarheid..

Namaste, Nanco Immanuël”

(Bron: http://the-golden-age-nl.blogspot.nl)

Wanneer je dit lichtwerk wilt doen en daarbij eventuele Crystal Angel Essences wilt gebruiken, dan is voor onderstaande meditatie de volgende combinatie een mooie om in je ruimte te sprayen:

Wellicht tot morgen wanneer meerdere van ons op afstand dit liefdevolle werk voor de wereld doen!

Liefde & Licht,

Cathelijne

 

3 gedachten over “Heling van het Fuskushimaveld op donderdag 9 januari 2014

 1. Bram

  Ten gevolge van de evacuatie rondom Fukushima zijn 1600 mensen omgekomen. Één van de betrokken medewerkers bij de opruimwerkzaamheden heeft leukemie gekregen. Deze medewerker had een zodanige stralingsdosis opgelopen dat hij een 4% hogere kans op leukemie had. Het is dus zeer onzeker of hij leukemie heeft opgelopen ten gevolge van het ongeval. Verder geen aantoonbare gevolgen voor betrokken medewerkers of bevolking.
  ACHTERAF kun je je dus afvragen of de evacuatie wel had moeten plaatsvinden.
  De gevolgen voor de gezondheid voor mens en natuur in de omgeving van Fukushima zijn in ieder geval gelukkig zeer beperkt gebleven. De honderden mensen welke jaarlijks in steenkoolmijnen omkomen in ogenschouw genomen, samen met de effecten voor de aardatmosfeer van het verbranden van fossiele brandstoffen maakt kernenergie verhoudingsgewijs een bijzonder veilige en gezonde wijze van energie opwekking.
  MAAR… Veel succes en plezier gewenst met de globale meditatie voor Fukushima.

  Bram

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Dank je wel voor je informatie Bram. Je kunt nooit achterhalen wat welk effect is, want je hebt nu eenmaal geen ‘controle groep’ of ‘controle situatie’ in dit geval (en gelukkig maar). Het zou dus zomaar kunnen dat alle global meditaties uit verschillende hoeken juist geholpen hebben het effect te beperken. En wat de evacuatie betreft, ook dat is achteraf natuurlijk. En daarbij kun je je afvragen of alle effecten al meetbaar zijn. Bij andere rampen met kernreactoren was er pas jaren later duidelijk hoeveel impact het had op volwassenen en kinderen die bloot gesteld waren geweest en dat was dan heel wat meer dan 1 medewerker. Dus laten we hopen dat die langdurige effecten op de gezondheid en vruchtbaarheid in dit geval uitblijven.
   Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.