Engelen van Liefde en Romantiek

55506760Vandaag is het valentijnsdag en dus een mooi moment om de engelen van Liefde en Romantiek in het zonnetje te zetten. 

Zoals de engelen er voor ons zijn wanneer we heling of troost nodig hebben, zo zijn ze er ook om ons te helpen liefde aan te trekken in ons leven. Terwijl ik dit schrijf, is het Valentijnsdag en heeft er pas iemand een Healing Heart Angel besteld voor haar zielsgeliefde. Ik maak met enige regelmaat Soul Mate Engelenbeelden voor mensen die hun Zielsliefde hebben herkend of die er juist naar op zoek zijn. Van de vragen die ik van clienten krijg, is een groot deel dan ook gericht op relaties en liefde.

Hoeveel mensen vragen mij of het goed met ze komt in de liefde. Zij zijn op zoek naar hun zielsgeliefde en vragen me soms vertwijfeld of deze nou nog eens op komt dagen. Anderen willen weten of de onbeantwoordde liefde toch beantwoord of dat de man van hun dromen alsjeblieft bij hun vrouw weggaat. Geen makkelijke vragen, wat uiteindelijk geven de engelen altijd heel duidelijk aan dat ik mensen eerst moet terugverwijzen naar hun eigen hart. Ze zeggen: “Hou eerst maar eens van jezelf.”

Niettemin kunnen de engelen een grote hulp zijn in de liefde.

Iedereen kent het beeld van Cupido die zijn liefdespijlen afvuurt op niets vermoedende angel-reading-lovemensen. Vaak wordt hij afgebeeld als een klein Cherubijntje. Hoewel ik engelen nooit waarneem als gevleugelde baby’s, neem ik de Cherubijnen waar als een liefdevolle energie en eentje waar niet mee te spotten valt. De Engelen van Liefde en Romantiek vallen volgens Doreen Virtue onder deze groep engelen en ze helpen ons bij de aangelegenheden van het hart. Hun energie kan ondanks de grote kracht heel speels en vreugdevol zijn.

De Engelen van Liefde zijn er om ons te helpen bij de romantische liefde in ons leven. Lorna Byrne kan Engelen bijzonder helder waarnemen en in haar boek A Message of Hope from the Angels beschrijft zij hoe ze de Engelen van Liefde ziet. Niet alleen ziet ze de Engelen mensen toefluisteren en omstandigheden aanpassen zodat ze elkaar kunnen ontmoeten. Soms ziet ze de Engelen ook een fijne gouddraad om een stelletje heenslaan om ze samen te binden en ze te helpen echt van elkaar te houden. Ik heb dit beeld voor mijn geestesoog gezien toen een vriendin van mij trouwde.

yangels1De Engelen kunnen ons wel op weg helpen met de liefde, maar het liefhebben is aan de mens zelf. Liefde is een werkwoord. Het is niet alleen een romantisch gevoel of het ervaren van passie. Ware Liefde vraagt koestering. Als een teer plantje mogen we ervoor zorgen om het volledig tot bloei te brengen. 

Engelenhulp inschakelen:

  • Je kunt de Engelen van Liefde en Romantiek vragen je te helpen met jouw liefdesleven.
  • Wanneer je te maken hebt met conflicten in je relatie of in een vriendschap, dan kun je Aartsengel Raguel vragen je te helpen deze op te lossen.
  • Je kunt Aartsengel Chamuel vragen je jouw liefde te helpen vinden
  • Dan is het handig eerst je hart te helen met de hulp van Aartsengel Rafael en deze te openen met behulp van Aartsengel Chamuel

Iedereen is een liefdevol wezen van dit universum. Ook jij. Jij bent liefde waard, net als ieder ander. Houd daarom eerst van jezelf. Dan zal het geven en ontvangen van liefde tussen jou en anderen ook makkelijker worden!

Valentijnsgroetjes,

Cathelijne

fullsizeoutput_1b71

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.