Engelenlicht kaartjes

IMAG3988Hier zijn ze dan…de Engelenlicht kaartjes.

Ze vormen een liefdevolle begeleiding voor iedereen, maar vooral voor hen die sensitief zijn, lichtwerker of engelenmens. Daarnaast zijn ze goed te gebruiken in samenwerking met de Crystal Angel Essences.

Iets meer dan een week voor haar overlijden heeft mijn lieve zielevriendin Danny ze nog voorzien van haar ontzettend goede feedback. Hoezeer ze ook leed in haar eigen wezen en bestaan, ze wist precies de kern te raken van wat de kaarten betekenen: licht en liefde.

Met licht en liefde draag ik ze dan ook op aan Danny Dibbets, wetend dat ze nu in het licht is en van daaruit lachend toekijkt.

De Engelenlicht kaartjes brengen je in contact met de energie van de engelen, aartsengelen, Dia1lichtwezens en mystieke dieren. Ze nemen je aan de hand en brengen je inzichten op jouw levenspad.

Het orakel bestaat uit 44 geïllustreerde kaartjes met begeleidende boodschappen op iedere achterkant. Het orakel is ook goed te gebruiken in combinatie met de Crystal Angel Essences, welke overeenkomen met de kaarten die gewijd zijn aan de aartsengelen, lichtwezens en mystieke dieren. Daarnaast bevat het orakel 15 themakaarten die je op huidige levenslessen en positieve krachten wijzen.

De kaartjes zijn er prachtig op tijd voor de Earth Angel Fair van aanstaande zondag in Soest. Ik zal ze daar verkopen met 1 euro korting, maar kun je niet komen en wil je toch graag de kaartjes bestellen, dan kan dat via de webshop.

Veel engelenlicht!

Cathelijne

 

3 gedachten over “Engelenlicht kaartjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.