Aartsengel Haniel over de Supermanen van 2014

imagesCADJXSZXWat een geluksvogel ben ik om met deze eerste supermaan te mogen mediteren op de Llyn Peninsula. En hoewel het wolkendek de maan aan het zicht onttrekt, is de energie ervan prima voelbaar en hoe kan het ook anders met een maan die zo dicht bij de Aarde staat.

Terwijl ik met uitzicht op de zee en een klein reisaltaartje ging zitten voor de maanmeditatie, zoals beschreven op de vorige blog, kwam de energie van de Aartsengelen meteen naar voren. Aartsengel Raguel hielp me met een lastige interpersoonlijke relatie, waarbij Zadkiel zorgde voor transformatie en Michael voor het snijden van koorden.

Na deze meditatie voelde ik in of er nog informatie was over de supermaan namens de engelen. Aartsengel Haniel kwam hierbij door met een mooie meditatieve channeling:

“Geliefde Kinderen van Licht,Haniel

Ik ben Aartsengel Haniel, engel van de maan en hersteller van het Goddelijke Vrouwelijke op de Aarde.
Terwijl de maan groeit en weer krimpt, zijn ook de wateren van het leven in constante motie; een eb en vloed van levenslessen en creaties.
Deze volle maan is de eerste van een Heilige Drie-eenheid van drie Supermanen in Juli, Augustus en September. Ze zijn hier om je werkelijk datgene los te doen laten wat je niet langer dient en alles te laten gaan wat niet resoneert met jouw ziel.
Nu is de tijd om werkelijk bij die dingen weg te stappen die niet in lijn zijn met jouw innerlijke waarheid.
Laat alles los; alle oude overtuigingen, connecties, oordelen en situaties. Doe dit liefdevol docht krachtig.

supermoonZij die Atlantische levens hebben geleefd, zullen extra gevoelig zijn voor de invloed van deze supermanen, omdat de energie ervan ze uitdaagt werkelijk in hun spirituele kracht te gaan staan. Dit kan alles gedaan worden door in volledige integriteit te leven met je Ziel. Het vraagt je jouw Hoger Zelf voor het ego te plaatsen.
Het ego loslaten betekent echter niet dat je anderen over je heen laat lopen, over je grenzen laat gaan of van je laat nemen wat niet van hen is.

Leef vanuit je hart.
Geef vanuit je hart.
En zeg -indien nodig-  ook ‘nee’ vanuit je hart.
Jullie zijn voortdurend aan het groeien en expanderen op de spiraal van het leven. Door het oude los te laten, maak je ruimte voor nieuwe energie om een werkelijk creatief en magisch leven te leven van Licht en Liefde.

Ik ben Haniel en ik stuur je mijn Zilveren Licht.”

❤ Cathelijne

http://www.angellightheart.nl

8 gedachten over “Aartsengel Haniel over de Supermanen van 2014

 1. mooijnathalie

  Lieve lieve Cathelijne,

  Wat een magische tijd en zo voelbaar groots..door jouw woorden komt mijn gevoel nog sterker naar boven. Dank engel op aarde<3 zo blij dat jij er bent en dat wij er zijn. Ik wens je een prachtige tijd onder de vol blauwe sterrenhemel die verlicht wordt met ons licht 😇🌝💜

 2. Frances Heijmans-Go

  Lieve Cathelijne,
  Dank voor je nieuwsbrief. Werd gisteren verblijd door bezoek van Heleen die mij de twee setjes Engelenkaarten kwam brengen waarom ik gevraagd had. En, het toeval bestaat niet, mijn vriendin voor wie een set bestemd was, was hier op bezoek, ik kon het haar dus meteen geven! Ze was er erg blij mee. ’s Avonds trok ik zelf een kaart en het was precies wat ik op dat moment nodig had.
  Hartelijke groeten, Frances Heijmans

 3. Gordana Milic

  Hi

  Dank je voor het delen van deze woorden ze doen me iets.

  heb je misschien tips  voor een youtube video met

  meditaties

  geluid en visualisaties om deze proces goed te laten gaan?

  Met vriendelijke groeten, Gordana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.