Lichtwerkersoproep voor de Gazastrook en Oekraine

_76153686_20140708_gaza_border_crossings_v5Hoewel de engelen me steeds signalen sturen dat ik het werk helemaal los mag laten tijdens mijn vakantie (inclusief het gebrek aan internet connectie op mijn telefoon, waardoor ik mijn zakelijke mail gewoonweg niet meer binnen kan krijgen;-)), is Lichtwerk niet zozeer werk als wel een roeping, een Zijn. In die zin is de term Lichtwerker wat ongelukkig gekozen. Lichtdrager of lichtdeler zou wellicht beter zijn.

Dus lieve lichtwerkers, waar je ook bent, thuis of op vakantie, je kunt je Lichtje sturen naar waar het nu zo nodig is, de grote conflictgebieden op Aarde: de Gazastrook en ook Oekraine. En daarbij naar alle zielen en nabestaanden betrokken bij vlucht MH17. En heb je het gevoel dat er een ander gebied is waar vrede, licht en liefde naar toe mag, dan kun je dit natuurlijk toevoegen voor jezelf, of in de opmerkingen onder deze pagina.

Enkele suggesties voor Lichtwerk voor dit moment

imagesCALVF9M8Symbolen van Vrede

Hoe meer lichtwerkers hun liefdevolle intentie van vrede uitzenden, hoe meer zij bijdragen aan een verhoging van de energie op de aarde. Daarbij is de kunst het licht te zien in alle partijen. Onze aandacht mag gaan naar hoe wij de situatie in deze gebieden zouden willen zien. Merk je dus dat je je boos maakt over wat er gebeurt, zie dan een witte roos voor je en stuur deze naar je gedachten van conflict en de gebieden van conflict. Zie vervolgens een vredesduif indalen via je kruin in je hart en van daaruit uitvliegen naar de gebieden.

Moeder Maria en de Engel van Vrede

Voordat Maria in het begin van de vorige eeuw in Fatima verscheen, werden de herdertjes bezocht door de Engel van Vrede, die he  vroeg te bidden voor Vrede. Zowel Moeder Maria als de Engel van Vrede kunnen dan ook worden aangeroepen voor vrede op aarde.

Een gebed voor vrede

Een prachtig gebed voor vrede is wel bekend als het gebed van Franciscus van Assisi:imagesCAJ4T35G

Lord, make me an instrument of Your peace;
Where there is hatred, let me sow love;
Where there is injury, pardon;Where there is discord, harmony;
Where there is error, truth;
Where there is doubt, faith;Where there is despair, hope;
Where there is darkness, light;
And where there is sadness, joy.

O Divine Master, Grant that I may not so much seek
To be consoled as to console;
To be understood as to understand;
To be loved as to love.
For it is in giving that we receive;|
It is in pardoning that we are pardoned;
And it is in dying that we are born to eternal life.

Een kaarsje branden

naamloosEen laatste simpele manier is letterlijk een Lichtje maken: namelijk een kaarsje branden. Wie weet kom je komende tijd in een mooie kerk of op een andere krachtplek. Dan kun je daar een kaarsje branden. Of gewoon in je eigen huis, zoals op je persoonlijke altaar. Stuur met het aansteken van het kaarsje jouw intentie voor Licht en Vrede op aarde naar die gebieden waar je het wenst. In gedachte kun je voorstellen dat het Licht van jouw kaars een Violet vlammetje is en dat dit het Violette Vuur van transformatie meestuurt.

Lichtgroetjes,

Cathelijne

http://www.angellightheart.nl

5 gedachten over “Lichtwerkersoproep voor de Gazastrook en Oekraine

 1. sjamanenkunst

  lieve dochter
  Ik heb zojuist een intense CHanupa ceremonie gedaan.
  Heel mooi en emotioneel.
  Wat hebben we veel licht nodig om het donkere te overwinnen.
  kus en geniet van je vakantie…je hebt het nodig!
  mamsie

 2. Charissa

  Lieve Cathelijne, Mag ik deze blogpost linken op mijn site? Ik wil graag op welke manier ook helpen en dit verspreiden onder alle Lichtwerkers. Geniet van jouw vakantie en dank voor dit mooie bericht. Ik ga zeker helpen. Had voor vandaag alle afspraken afgezegd om me helemaal te richten op het licht dmv meditaties en journaling. Liefs, Charissa

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Lieve Charissa,
   natuurlijk mag dat. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter. Wel fijn als je ergens aangeeft dat ik het heb geschreven 😉
   Wat mooi dat jij een dag je afspraken hebt afgezegd. Hoop dat het een helende dag voor je is geweest. Begreep op facebook dat je collega’s bent verloren in de vlucht. Ik stuur je liefdevolle gedachten!
   Liefs,
   Cathelijne

 3. Wiljo Hooijmans...de engelenman.

  lieve allemaal…met allen zijn we stek…
  ik mag energie geven en sturen…en ontvangen via de engelenverscijningen op mijn doeken..
  als ik iemand kan en mag helpen…Wiljoh@home.nl
  liefs…veel engelenlicht..liefde en kracht…de engelenman…Wiljo Hooijmans.

  heb 21 stukken mogen maken voor nabestaanden van de ramp…mh17..
  zojuist zijn er ook weer 2 engelenstukken geboren..

  Welkom..en..zegt het voort in liefde…!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.