Aartsengel Sandalfon over gebeden

“Geliefde engel op aarde,images-3

Ik ben Sandalfon. Ieder gebed is voor mij als een prachtige, tere bloem die ik aanpak. Vele gebeden maken een boeket dat ik naar de Bron draag naar jouw Vader/Moeder God.
Wanneer je bidt vanuit je hart en niet allen je hoofd, dan is jouw gebedsbloem als een reusachtige, veelbladige roos die zacht geurend opstijgt naar de Bron van al wat is.

Weet dat de vorm van het gebed er slechts is voor de mens. Deze vorm helpt je om met jouw energie omhoog te reiken. Het zijn jouw intentie en jouw hart die de kracht van jouw gebed bepalen. Zachte gebeden zonder focus en hartsenergie verdampen als het ware zonder helder op hun bestemming te geraken. Krachtige gebeden vanuit het hart en de ziel zijn daarentegen als de prachtige, verreikende klank van een zuiveren, kristallen klankschaal. Deze galmen tot in de Hemelse regionen.

Maak in je dag tijd om te binnen tot dat wat jij als Goddelijkheid beschouwt. Dat mag direct of via de engelen, net wat voor jou resoneert. Vergeet niet om daarna even stil te zijn in meditatieve ontvankelijkheid, zodat je de impulsen van je ziel, engelen en God kunt ontvangen.

Zo boven, zo beneden.
Zo binnen, zo buiten.
Je wordt gezien.
Je wordt gekend.
Je wordt gehoord.
Je bent geliefd.  

Ik ben Aartsengel Sandalfon.”

17091102Dit weekend was het volle maan en tijd om een nieuw edelsteen elixer aan het maanlicht toe te vertrouwen, waarna ik deze mocht afstemmen op de energie van aartsengel Sandalfon. De bovenstaande channeling ontving ik tijdens dit proces.

Het voelde heel passend deze essence nu te maken, rond de tijd dat het boek 365 Days of Angel Prayers uitkomt. Het schuilt een grote kracht in gebed, zoals in wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond. Wie met engelen werkt, kan bij zich bij gebeden laten ondersteunen door Aartsengel Sandalfon en de mooie, lliefdevolle essence van Aartsengel Sandalfon van Crystal Angel Essences. 

Deze prachtige essence verbindt je met de energie van aartsengel Sandalfon en brengt deze in je aura. Daarmee helpt het je om je gebeden naar de Bron te brengen en je dromen te verwezenlijken. Het helpt je bij de zoektocht naar je tweelingziel en helpt je om je open te stellen voor hemelse en aardse liefde. De essence balanceert het mannelijke en vrouwelijke en brengt hemel en aarde samen in je hart. Het opent je voor Godinnenenergie.

Aartsengel Sandalfon brengt gebeden naar de hemel. Diens naam betekent broeder en deze aartsengel is het tweelingaspect van Aartsengel Metatron. Sandalphon was ooit de profeet Elijah. Als heerser over het aarde aspect binnen de Kabbalah, maakt Sandalfon esoterie praktisch en helpt ons hemel en aarde samen te brengen in ons hart. Het werken met deze aartsengel en essence helpt je om je spirituele vermogens te ontwikkelen en een sterkere connectie te creëren met het Goddelijke. Hierbij kan muziek een rol spelen aangezien deze engel de muziek, dichtkunst en creativiteit stimuleert. Deze essence zal je helpen als je je vast voelt zitten op jouw spirituele pad.2014-12-08 12.22.22

De kristalkracht in deze essence draagt namelijk bij aan versnelde spirituele transformatie. Het helpt de energie van engelengebed en –ritueel gronden en focussen. Daarbij opent het het derde oog en balanceert het de Kundalini energie. Wanneer je de essence in de ruimte sprayt, verhoogt deze de vibratie en zorgt dit voor een omgeving die manifestatie vergemakkelijkt. Deze Crystal Angel Essence vergroot de intuïtie op zo een manier dat deze ook inzicht geeft in emotionele turbulentie. Je vibratie wordt ook op fysiek niveau verhoogt. Deze essence brengt quantum sprongen in heling.

Het was weer een geschenk hem te mogen ontvangen en aan jullie doorgeven.

Engelen zegeningen,

Cathelijne

http://www.angellightheart.nl

Engelengebeden challenge

4 gedachten over “Aartsengel Sandalfon over gebeden

 1. Hilda Cardinaels

  Lieve Cathelijne, Prachtige boodschap ! Ik vergeet de essences te gebruiken ! Ik heb ze nochtans in mijn lade vlakbij het bed gezet met de bedoeling er ‘s morgens eentje te gebruiken, maar helaas … Waarom Metatron voor mij ? En waarom de Witte Walvis ? Liefs, Hilda

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Lieve Hilda,
   wat grappig…nou kan ik me voorstellen dat ze in een lade ook een beetje uit de aandacht zijn. Probeer ze eens op je nachtkastje te zetten. Wie weet vergeet je het dan niet of kun je hun energie meer voelen tijdens je dromen. Aan de andere kant zal je vast ze gebruiken als je ze echt nodig hebt. Waarom deze twee, daar zou ik dan opnieuw op in moeten voelen. Als ik test komt het eruit maar niet altijd met een kant en klare reden. De engelen leiden het en hebben altijd beter zicht dan ik denk ik dan maar. Veel liefs! Cathelijne

 2. mooijnathalie

  Lieve engel,

  Dank voor je kerstkaart en presentje en dan ook nu deze mail! Hij komt precies op het juiste moment natuurlijk:). Ik zou heel graag een flesje bij je bestellen. Ik ben nu in een fase van grote vermoeidheid en dat ik mij in de war voel door allerlei gedachtes die naar boven komen; alsof het eruit moet! En dit is gekomen na zo een mooi weekeind. Die tegenstrijdigheid kan ik nu moeilijk rijmen maar misschien is het ook wel een ondersteuning geweest om weer een nieuwe stap te mogen zetten. Lieverd, ik ben nu ziek thuis maar ik heb nog steeds het plan om vrijdag 2 weken naar Spanje te gaan voor de kinderyogacursus. Ik kom dan de 22ste rond middernacht aan. afspreken lukt dus dan niet;).Kun jij ook in het weekeind daarna? Hoe gaat het nu met jou? Ik wens jullie ook hele liefdevolle dagen vol vreugde en gezondheid ❤️👼💕☺️Xxxjes en knuffel

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  > Op 9 dec. 2014 om 20:46 heeft Angel Light Heart Blog het volgende geschreven: > > >

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Dag lieverd,
   wat vervelend dat je ziek bent. Maar wat een fijn vooruitzicht om naar Spanje te gaan. Ik zal je zo wat opties mailen. Laat maar weten of je de essence voor die tijd nodig hebt. Dan kan ik hem opsturen. Je kunt desnoods direct bestellen in de webshop (www.crystalangelessences.nl) en anders komt het als we elkaar zien. Zorg goed voor je mooie zelf! xxxxx knuffel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.