2 gedachten over “Leef je leven.. Dat mag! Nieuwe maan 20 januari 2015

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Beste Greet,

   Ik heb geen idee waarom je hem een dag later hebt ontvangen, want ik heb hem gisteren herblogd.
   Zelf schrijf ik al jarenlang iedere maand als gratis service voor mijn lezers een volle maan meditatie. Ik doe dit in de regel uiterlijk een dag van te voren. Maar soms gebeurt het leven als je andere plannen maakt! De nieuwe maan meditatie van Sabine herblog ik wanneer ik hem in mijn mailbox tegenkom. Vaak is dit daarom wat later dan de volle maan meditatie. Wil je hem zeker weten op tijd hebben, dan raad ik je aan je ook in te schrijven voor de blog van Liveda!
   Hartegroet,
   Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.