Lichaam, geest & ziel

Zondag was het dan zover…na veel vooroverleg met alle lieve mensen uit de buurt en onder leiding van regressie therapeute Maaike van Leeuwen zag de eerste Lichaam, Geest & Ziel beurs het levenslicht.

Het was een fantastische dag; een goed bezochte beurs, liefdevolle collega’s, geïnteresseerde bezoekers en mooie gesprekken.

Ik gaf de workshop ‘Open je hart voor de engelen’ waarin ik de basisinformatie over engelen uit deel 1 van mijn boek met de cursisten deelde. Want wat zijn engelen eigenlijk? Waar moet je rekening houden als je met engelen samen wilt werken? Hoe leg je contact met ze? En hoe ontvang je vervolgens hun boodschappen? Er was leuke uitwisseling en enkele cursisten hadden zelf al ervaringen met de fijne energie van de engelen. We sloten af met een meditatie om je beschermengel te ontmoeten, die ook in het boek te vinden is.

Na een periode van erg weinig energie, gaf de workshop me een heerlijke boost en maakte het me nog enthousiaster voor het naar buiten brengen van mijn boek.

Bij mijn stand werd ik geholpen door mijn vriendin Jeannette. Zij is ondertussen ook aardig in de engelen ingewerkt en het verhaal van haar intuïtieve engelentekening is te lezen in deel 2 van ‘Engelen op je pad’. Samen stonden we mensen te woord. Ze konden een engelenlicht kaartje trekken. Dat gaf altijd herkenning en soms een emotionele reactie. Ook leerden we mensen hoe ze zelf Crystal Angel Essences konden testen. Ik hou ervan mensen zelf de tools in handen te geven. Er is niets mysterieus aan energetisch, spiritueel werk en door mensen dingen direct aan te leren kunnen ze zelf aan de slag zonder afhankelijk te worden van een ander. Dat is ook precies wat je zult merken als je ‘Engelen op je pad’ straks leest.

De verkochte beelden, kaartjes en essences leverden ruim 400 euro op en die zijn meteen natuurlijk de donatie kas ingegaan. Gelukkig stromen de donaties ook nog gestaag binnen en daarom zitten we vandaag al op 61% van de crowdfunding van het boek.. Nog 6 daagjes te gaan, dus alle positieve energie en donaties blijven van harte welkom! Heb je de jouwe nog niet voorgesteld? Dat kan dus nog een paar daagjes door naar mijn crowdfundingpagina te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.