Nieuwe maan 16 juni 2015

Mercurius loopt weer in zijn gewone baan…dus we kunnen weer vooruitkijken en ons makkelijker voortbewegen in het leven en onze onderlinge verbindingen.
Er is weer het nodige getransformeerd. En dat is mooi, want dat maakt weer ruimte voor het nieuwe tijdens de nieuwe maan van 16 juni. Sabine heeft er weer een mooie meditatie bij geschreven.
Zie ik jullie daar?
Veel liefs
Cathelijne

Liveda

Lieve lezers,

De tijd voor de nieuwe maan komt nabij. Op 16 juni is het zo ver… En wat brengt deze maan ons? Waar helpt deze maan je bij of aan herinneren? Deze maand een meditatie rondom het thema: wat voed jou? En dat in de breedste zin van deze woorden. Wat neem jij tot je? Niet alleen in voeding, waar onze basis van het bestaan ligt, maar ook welke energieen, welke indrukken en hoe verwerk je deze? Neem je meer tot je dan je kunt verwerken? Of sta je te weinig toe om werkelijk gevoed te raken. Gevoed, geborgen, veilig bij jezelf en daarmee bij anderen?

Je kunt je bij deze maanmeditatie voegen om 20:00. Je kunt ook op ieder gewenst moment en met een eigen thema je aansluiten. Voel je vrij te doen en kiezen waarbij jij je goed voelt en waar jij behoefte aan hebt.

Meditatie

Ga…

View original post 1.032 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.