Aartsengel Michael, een grote steun voor lichtwerkers

michaelWie dit blog al langer leest en/of wie mijn boek ‘Engelen op je pad‘ heeft gelezen, die weet dat ik al sinds mijn tienerjaren een sterke connectie heb met aartsengel Michael. Deze krachtige en beschermende aartsengel is er voor iedereen die behoefte heeft aan (energetische en spirituele) bescherming, die op zoek is naar zelfvertrouwen om zo zijn Goddelijke Plan te leven met vertrouwen in zichzelf en de Hogere Wil.

Het is dan ook altijd weer een heerlijk moment als ik de essence van Aartsengel Michael weer mag afstemmen. Deze keer mocht ik het elixer maken bij de Blauwe Maan. Juist het maken van een edelsteen elixer bij de volle maan vergroot de kracht. En gezien Michael bij de Blauwe Straal van Goddelijke Wil hoort, voelde het wel passend zijn elixer te maken bij de Blauwe Maan. Vandaag voelde ik me geleid het elixer af te stemmen op deze aartsengel om hem zo te vragen het elixer te vullen met zijn energie en kwaliteiten en dat van de hoogst mogelijke trilling als wij nu met elkaar kunnen ontvangen.

IMG_4695Juist in deze tijd worden we uitgedaagd om vanuit liefde en licht ons levenspad te lopen. Michael is de uitgelezen engel ons te helpen onze angsten los te laten en de zaken die ons tegenhouden van ons los te maken met zijn krachtige zwaard van licht.

Hij is echt de kampioen voor lichtwerkers en wanneer je voelt lichtwerker te zijn, kun je om zijn leiding vragen bij dit mooie werk,

Wil je dieper contact met hem leggen, dan kan de essence je er goed bij helpen. Hij is dus gelukkig weer voorradig in de webwinkel Angels & Co. Wie hem deze week bestelt, krijgt er een kaart met de orb van Michael bij.

Veel engelenliefs,

Cathelijne

orbkaart

3 gedachten over “Aartsengel Michael, een grote steun voor lichtwerkers

  1. christie.koopman@casema.nl

    Hallo Cathelijne, ik lees je mail nu pas, want ik ben net terug van mijn vakantie naar Ibiza. Ik heb mooie dingen ervaren. Later las ik in jouw boek ook jouw ervaringe op die plek. Heel mooi. Voor Femke heb ik net een bestellling gedaan, wat haar werk valt haar op dit moment zwaar. Ik heb haar jouw boek aangeraden met de verschillende meditaties. Zij is ook psycholoog en werkt met zeer beschadigde kinderen. Nu is zij hoofd geworden van haar afdeling en de verantwoordelijkheid valt haar zwaar, vooral als ouders hun kinderen zo maar weer weghalen terwijl er intensieve behandelingen gestart zijn en ogoede resultaten geboekt worden. De ouders zitten dan vaak met hun eigen problematiek. Femke is erg gevoelig als kinderen in de knel komen en er een disharmonie in de communicatie is. Vandaar de bestelling. Is het mogelijk dat ze de orbkaart van Michael er ook nog bij krijgt, ook al is de datum verlopen? Ik kon vanwege de vakantie de bestelling niet eerder doen. Het was fijn om te lezen dat je een mooie vakantie op de Azoren hebt gehad. Heerlijk om zo je energie weer op te laden. Ik wens je alle goeds de komende tijd en hoop dat je die energie kan vasthouden.

    Lieve groet, Christie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.