Engelen voor kinderen!

17071103Wie deze blog al een tijdje leest en wie wellicht mijn boek ‘Engelen op je pad‘ heeft gelezen, weet hoe de engelen kunnen helpen bij allerlei onderwerpen, zoals liefde, gezondheid, vriendschap, gevoeligheid, afscheid en lichtwerk.

Maar de engelen zijn er natuurlijk ook voor kinderen! En hoe geweldig is het als kinderen ook leren hoe ze de engelen om hulp kunnen vragen? Om die reden is er nu een angel kids blog en komt er vlak voor Kerst het ‘Engelen Doeboek‘  uit, geschreven door mij (Cathelijne Filippo) en Jeannette Post en uitgegeven door Palaysia.

Schermafdruk 2015-11-21 12.50.57Engelen Doeboek

Een bijzonder, sprankelend doeboek vol bijzondere weetjes, engelen- activiteiten en leuke knutselen, die je blij maken en je een goed gevoel geven! Plus: heel veel informatie over hoe de engelen jou kunnen helpen op school, met vrienden, als troost, met gezondheid, met je zelfvertrouwen en nog veel meer. Boordevol ideeen voor vele magische momenten!

Dus heb jij kinderen in jouw omgeving met wie je de engelen wilt delen, neem dan eens een kijkje op de engelenblog voor kinderen. Ook is het mogelijk het Engelen Doeboek alvast te bestellen in de webshop. Het komt dan rond 21-12 naar je toe.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.