Engelenhulp als je je huisdier moet missen

Angel Kids

2014-05-27 19.10.47Vandaag regent het pijpenstelen. Het lijkt wel of de hemel meehuilt. Want het is een droevige dag voor twee vriendjes en een klein vriendinnetje van mij en hun mama en papa. Hun lieve kat Christer was namelijk ziek en vandaag is hij helaas dood gegaan. Ik weet nog goed dat ik Christer voor het eerst ontmoette. Het was een hele grote, grijze bink van een kat. Zo een superstoere buitenkat. Maar ging je hem aaien, dan veranderde hij in een echte, zachte knuffel.

Als je ook een kat (of een hond of een konijn of een ander lief dier hebt), dan weet je dat een huisdier een echte vriend is en gewoon ook een deel van het gezin. Dus als je huisdier dood gaat, dan is dat heel erg verdrietig. Misschien heb jij dat ook wel eens meegemaakt.

Als mensen of dieren dood gaan, dan is het net alsof ze een…

View original post 438 woorden meer

2 gedachten over “Engelenhulp als je je huisdier moet missen

  1. mooijnathalie

    Wat ben je toch een straal van licht!! Ik hou van je en vind het zo mooi om te merken hoe de natuurlijke flow je nu ook naar (leer) kinderen brengt. Lieverd, hele dikke zoen en ik stuur je ook zo een voicebericht XXX

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    > Op 7 jan. 2016 om 14:03 heeft Angel Light Heart Blog het volgende geschreven: > > >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.