Engelenvibratie in de boekenweek

Ik ben dol op boeken, zowel om te lezen als om te schrijven. Ik verslind ze met grote regelmaat. Daarbij ben ik een echte gulzigaard. Door mij gelezen boeken zijn vaak niet meer zo netjes. De rug heeft vouwtjes. En als het inspirerende, spirituele boeken zijn dan kan er hier en daar ook een arceerstift of potlood aan te pas komen, waarmee zinnen onderstreept worden en uitroeptekens in de kantlijn worden gezet. Boeken zijn om in te ademen, te voelen, te leven. Ze bieden inspiratie en troost. Ze brengen je even in een andere wereld. Daarbij geldt voor engelenboeken dat het lezen ervan je trilling verhoogt.

Ik schreef daar al over in de inleiding van Engelen op je pad:

Wanneer we namelijk over engelen lezen, openen we ons voor hun energie en trilling. Dat maakt het makkelijker ontvankelijk te zijn voor hun aanwezigheid in ons leven. Door het lezen van engelenboeken en andere spirituele boeken verhogen we onze persoonlijke trilling. Daardoor stemmen we ons meer af op de engelenrijken, die zich op een hogere trilling bevinden. Dit gegeven werd voor mij nog eens bevestigd toen ik las in True Angel Stories. 777 messages of hope and inspiration van Diana Cooper. Dit boek staat vol korte, waargebeurde verhalen over ontmoetingen met engelen, engelentekens en Goddelijke interventie. Hoewel ik normaal mijn boeken lees zoals ik chocola eet (het is op voor ik er erg in heb), was dit een boek waar ik mijn tijd voor nam. Steeds als ik behoefte had aan wat engeleninspiratie, las ik enkele verhaaltjes uit het boek en legde het weer weg.

Het deed me al mijn eigen mooie momenten met de engelen herinneren en vanuit mijn hart kwam de wens ze aan het papier toe te vertrouwen. Op een avond lag ik in bed en bedacht ik me dat ik een engelendroom op moest schrijven, zodat ik het ooit kon gebruiken voor het boek. Ik nam me voor het de volgende dag te doen. Ware het niet dat dit de tweede avond was dat ik het voor me uit schoof. Terwijl ik het licht uit deed om te gaan slapen, schoot het licht weer aan. De engelen vonden het duidelijk tijd worden dat ik deed wat ik me voornam. En zo schreef ik de eerste aantekening voor Engelen op je pad.

Van de week mijmerde ik over boeken en wat ze voor me betekenen. Ik vroeg me af hoe het zou zijn als er geen boeken zouden zijn of als ik niet zou kunnen lezen. Wat zou dat een gemis zijn. Een goede reden om boeken te vieren deze boekenweek!

Dat doe ik graag door iedereen die een boek of drakenorakel bij me bestelt (want…er zit ook een boekje in;-) een keuze te geven uit een leuk geschenk. Deze zie je in de keuzelijst naast het produkt.

Boekenweekactie.jpg

Ik wens je een week vol engeleninspiratie en leesplezier!

Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.