Licht van de engelen, licht in jezelf

Het zijn pittige tijden voor velen met zoveel verdrietig nieuws om ons heen. In de blog van de volle maan mail gaf ik gisteren al aan:

‘Besef je dat licht en liefde oneindig zijn. Wanneer je in de duisternis een lichtje maakt, dan is Angellightheart85het duister daarmee opgelost. Het werpt hooguit nog wat schaduwen. Michael vraagt je dan ook in je dagelijkse bewustzijn jouw lichtje te schijnen en te verbinden met het innerlijke licht van anderen.’

Een van de manieren waarop ik mijn lichtje schijn is via het geschreven woord en via mijn illustraties en beelden. Via al die drie kanalen, ontvang ik inspiratie van de engelen. En ik merk vaak in reacties dat de mensen die hier voor open staan, dit licht kunnen voelen.

In mijn werk vind ik het belangrijk niet alleen een lichtje voor een ander te zijn maar om de ander zijn eigen licht te doen her-inneren en zo in de eigen (ziele-) kracht te gaan staan. Ieder is uniek en ieder heeft hier een eigen bijdrage te leveren. Ik gaf dit deze week nog aan in een les over aartsengel Uriel in de online cursus die ik maak over het werken met de aartsengelen en essences:Angellightheart69

‘Jouw Ziel en de intermediair tussen jou en je Ziel en Bron; je Hoger Zelf, die zijn perfect. Die stralen. Die bevatten een Goddelijke Vonk. Die vonk kun je op aarde als een prisma schijnen. Jij bent als persoonlijkheid, als mens als het ware een prachtige lantaarn waarbinnen dat licht schijnt. En afhankelijk van de kleur van het glas en hoe het gesneden is, creëer jij met dat licht je eigen magie.’

Vandaag ontving ik de nieuwe uitgave van de Engelenlicht kaartjes. Deze kaartjes zijn bij uitstek geschikt in deze tijd als lichtbrengers en hulpbronnen op jouw pad naar een lichter leven in contact met je eigen Ziel en Spirit Guide Team.IMG_8077

De Engelenlicht kaartjes zijn vernieuwd! Ze zijn uitgebreid en nog mooier afgewerkt! Deze orakelkaartjes brengen je in contact met de energie van de engelen, aartsengelen, lichtwezens en mystieke dieren. Ze nemen je aan de hand en brengen je inzichten op jouw levenspad.

Engelenlicht kaartjes: Inspiratie van de engelen en mystieke gidsen

Wil jij in directer contact staan met de energie van de engelen, aartsengelen, lichtwezens en mystieke dieren? Wil je leven vanuit je ziel en in samenwerking met je eigen Spirit Guide Team? Wil jij jouw eigen licht meer laten schijnen?

Dit orakel bestaat uit 50 geïllustreerde kaartjes met begeleidende boodschappen:IMG_8078

  • 2 introductiekaartjes
  • 31 kaarten met engelen, aartsengelen, lichtwezens en mystieke dieren
  • 17 themakaarten die je op huidige levenslessen en positieve krachten wijzen

Hun officele uitgave is volgende week, maar…wil je hem nu alvast bestellen, dan kun je een vroege vogel korting krijgen.
Bestel de Engelenlicht kaartjes bij Angels & Co en geef als code in: VROEGEVOGEL.
Dan betaal je geen 14,95 maar 13,45. Alleen geldig tot en met tweede Paasdag.
Ik wens je toe dat je jouw eigen lichtje kunt doen stralen.

Een vrolijk en kleurrijk Pasen!

IMG_8080Engelenliefs,

Cathelijne

P.S. Heb je de Engelenlicht kaartjes al en wil je deze verbeterde en uitgebreidere uitgave toch hebben? Mail me een foto van je set en wanneer je deze hebt gekocht en waar. Ik mail je dan een persoonlijke kortingscode van maar liefst 25% voor een nieuwe set.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.