Helende licht matrixen van de Sequoiabomen 

Lieve Lichtwerkers,Wat is het een voorrecht in ons campertje door California te mogen trekken. Het eerste moment van Lichtwerk was bij Mission San Miguel Arcangel, waar ik in meditatie zeven orbs van licht van de aartsengel kreeg, om op verschillende plekken als het ware te planten. Eentje mocht er achter blijven in zijn kerkje. 

Vandaag mocht ik de tweede achterlaten in Sequoia National Park. 

Na eerst de meest toeristische plekjes te hebben bezocht, ben ik bij het Giant Forest tegen een sequoiaboom gaan zitten, die wat vanaf de meest gelopen route lag. Ik mocht een van Michaels lichtjes aan de boom geven en zag in visualisatie hoe deze zich via het lichtnetwerk van de bomen heen reisde. Het ging door de ‘matrix of light’ en dat ‘with the speed of light’. Tijdens het afstemmen op de boomwezens voor mijn boek ‘Leef vanuit je Ziel, met de elfen, draken en eenhoorns’ werd me al eerder getoond hoe alle bomen onderling verbonden zijn en dat beeld werd nu nog eens versterkt.


Daarna ontstond en een soul link tussen het veld van de spirit van de sequoia’s en mijn eigen ziel en er werd aangegeven dat deze link teruggaat tot de tijd van Lemurie. Daarbij werd aangegeven dat dit voorwerk was, dat vervolg zal krijgen in Yosemite (waar we nu naartoe gaan) en dat zo de energie wordt opgebouwd naar Mount Shasta toe, waar er iets van een Lemurische wedergeboorte kan plaats gaan vinden. Geen idee wat dat in zal houden, maar dat wordt vast vanzelf duidelijk. 

De boom gaf aan dat de sequoia’s de ‘Record Keepers’ zijn van de aarde, waar de Walvissen dat zijn voor de Oceanen. Alles is verbonden via matrixen van licht. Er werd aangegeven dat ik in de matrixen van Licht kan pluggen (en ik geloof dat dat voor alle lichtwerkers geldt). Ze lieten zien dat zij als het ware enorme antennes zijn voor kosmisch licht, maar dat wij lichtwerkers dat ook kunnen zijn. Zo kunnen we in onszelf aardeheling en kosmisch licht samenbrengen. 

De reuzeboom liet weten dat hij en de andere sequoiabomen een Engelachtige energie in zich dragen. Ik zag daarbij voor me dat dat komt omdat ze zo ver naar de hemel strekken. Het voelde ook kloppend met de geluidsvibratie die ik waarnam bij deze boom. Deze deed enorm denken als de energievibratie die ik hoor als ik met de engelen werk, met name bij Angelic Reiki. 

Prachtig hè. Na deze informatie mocht ik het echt toelaten en voelde het alsof er licht werd gedownload. Het was als een overdracht van wijsheid en energie zonder woorden. Ik heb het in gedachte naar andere lichtwerkers gestuurd, waarvan ik van te voren wist dat zij het graag wilden ontvangen. 

Wie weet heb je het mogen voelen! Je kunt ook naar de foto’s kijken en deze op je in laten werken, om zo de helende kracht van deze bomen te voelen, die bekend staan als zeer oude, wijze en helende zielen.

Liefde & Licht,

Cathelijne

7 gedachten over “Helende licht matrixen van de Sequoiabomen 

 1. Gaya Söntjens

  lieve Cathelijne,
  |Enorm die energie, dank je wel voor dit prachtige geschenk. Zodra ik begon te lezen en me verbond met de bomen voelde ik een tinteling in mijn hoofd en bovenmijn hoofd en een enorme ontroering. Wat een cadeau.
  Gisteren tijdens de avondmeditatie gebeurde er ook al iets wonderlijks voor mij. Ik werd heel ruim en voelde de verbinding met al mijn voorouders vanaf het begin van de tijd. Ook dat wat immens. Ik weet niet of deze twee dingen samenhangen. Dank je wel
  hartgroet Gaya

 2. Sylvana Tomaello

  Super prachtig wat je met ons deelt.

  Prachtig mens en wat heerlijk voor jullie dat dit zo met elkaar beleefd mag worden in en bij jullie camper.
  Fantastisch mooie foto’s.
  Geniet nog maar fijn van al het moois.
  Het is jullie gegund.
  Lieve groet,
  Sylvana

 3. christie

  Wat een overweldigende en ontroerende ervaring. Het licht werkt heel erg op me in, alleen al door je bericht te lezen en naar de foto’s te kijken. Hoe sterk zal dat dan wel niet bij jou naar binnengekomen zijn. Zo bijzonder voor jullie om dit mee te mogen maken en er komt nog veel meer…… Prachtig!. Ik ben je heel dankbaar dat je dit met ons wil delen.
  Wat zit de wereld toch mooi in elkaar! Laten we er maar goed voor zorgen.
  Geniet nog lekker van deze mooie reis.
  Lieve groet,
  Christie

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Lieve Christie,
   Alles is verbonden via het licht en het is zo mooi te merken hoe ik dit zeer gegronde licht van de oerbomen op deze manier met jullie kan delen, los van tijd en ruimte! Ik stuur je veel liefde en licht!
   Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.