Aartsengel Sandalfon: brug tussen hemel en aarde

Foto van Maaike Snowangel

Wil jij ook jouw innerlijke Licht stralen en jouw gaven werkelijk neer gaan zetten op aarde? Dan is een goede gronding van groot belang. Aartsengel Sandalfon helpt je er graag bij.

Tijdens het afstemmen van de nieuwste aartsengel Sandalfon essence ontving ik deze maand de volgende prachtige boodschap:

“Ik Ben aartsengel Sandalfon. Ik ben als een brug tussen hemel en aarde. Daarom neem je me nu waar als een enorme pilaar van Licht.

Deze nieuwe essence zal nog meer helpen om iemand zielenlicht werkelijk te verankeren op de aarde.

Deze essence kan helpen het aardesterchakra te activeren. Het gronden via het aardesterchakra verbindt met de hoogste Lichtlagen van de aarde. het Licht in de kern van de aarde en roept gelijk n activatie van het zielesterchakra op. Die grondt in de Lichtwerelden. Zo kan er een nieuwe uitlijning en balans ontstaan.

Deze editie van de essence mag extra aan dit proces bijdragen. Voor wie zich onthand voelt op de aarde, kom ik graag om te helpen herinneren dat ieder, ja iedereen, hier is met een reden en een hoger doel. Pas bij werkelijke, diepe aarding kan deze werkelijk tot stand worden gebracht.

Ik breng hemel en aarde in je samen. Dit is de enige manier om werkelijk je dromen te manifesteren.

Ik ben Sandalfon en ik breng je mijn Licht en liefde.”

Ik heb zelf gemerkt dat door te gronden in mijn aardesterchakra, ik niet alleen meer gevuld ben met mijn eigen zielsessentie en Licht. Het helpt ook om goed af te stemmen op mijn Hoger Zelf en mijn zielendoel. Sindsdien heb ik in een enorme flow mijn vierde boek geschreven. Het ging steeds als vanzelf en als alles volgens plan gaat,t komt hij nog voor kerst uit.

Dus wil je meer flow, wil je creëren vanuit je Ziel zonder weg te zweven, grond dan in je aardesterchakra en vraag aartsengel Sandalfon je erbij te helpen. Hoe je dat doet? Je leest het straks in mijn nieuwe boek ‘Lemurisch Lichtwerk. Leven vanuit vijfdimensionaal bewustzijn’. Watch this space;-)

BESTEL HIER JE SANDALFON ESSENCE>>>

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.