Engelenpoort en vollemaansmeditatie voor 12 december 2019

Onderweg naar 2020 komen er deze maand een aantal energetisch belangrijke dagen aan! Het kan een tijd zijn van activaties, dus is het extra belangrijk goed te gronden in je aardesterchakra en echt aanwezig te Zijn. Neem tijd om te rusten, goed voor jezelf te zorgen. Breng tijd door in de natuur en kijk in alle rust terug op de zeven jaar sinds 2012 en wat die je gebracht hebben. Wat mag er veranderen? Neem hier echt de tijd voor…mediteer erop…stem af op je ziel.

Kosmische poort
Op 12 december is het volle maan. Je kunt je voorstellen van de oude tijdlijn op de nieuwe te stappen…de tijdlijn naar je hoogste pad van Licht en naar de Nieuwe Aarde. Deze volle maan valt ook nog eens gelijk met de 12-12 poort. Er word door Sandra Walter gezegd dat dit de laatste is van de bekende poorten (zoals 11-11 en 12-12). Of dat zo is of niet, kosmische poortdagen zijn altijd dagen waarop er meer Licht naar de aarde komt. Een goed moment om je af te stemmen op je eigen spirituele gidsenteam en je door hen te laten leiden naar wat dit Licht voor jou mag betekenen.

Deze Engelenpoort is een voorbereiding op de Pluto/Saturnus samenstand van begin januari 2020. Deze stand komt niet zo vaak voor en luidt een zeer transformerende en intense periode in. Dit kan betekenen dat niet alleen in de energie op aarde, maar ook in jouw persoonlijke leven 2020 veel veranderingen kan brengen. De tijd van transformaties die sinds 2012 zijn ingezet, worden daarmee weer extra voelbaar. Het kan betekenen dat je bewust keuzen mag maken voor wat je in je leven wilt ervaren. Vaak vraagt dat een loslaten van wat niet meer dient.

De volle maan helpt ons daarbij. Deze volle maan is die van de dertiende maand en staat bekend als boommaan.

Boommaan
De Boommaan is de laatste maan van de cyclus, de dertiende maan, die alleen wordt ingevoegd als er een volle maan valt tussen 10 en 20 december, wat zeven keer in negentien jaar het geval is.
De boommaan herinnert ons aan de cyclus van het leven. Planten die in de lente tot bloei komen, sterven af in de herfst. Dit zorgt voor voeding van de aarde en maakt een wedergeboorte mogelijk in de lente. Het doet ons beseffen dat we deel uitmaken van dit grotere geheel. We mogen dan ook alles loslaten wat ons beperkt en ons een gevoel van afgescheidenheid geeft van anderen. Dit loslaten van het beperkte om je open te stellen voor het onbeperkte is waar de Boommaan mee te maken heeft.

De meditatie
Je kunt je om 20.00 uur bij mij en de andere Lichtwerkers die meedoen, aansluiten om te mediteren.
Hoewel we allemaal op onze eigen plek zijn, kunnen we toch op elkaar afstemmen en zo een veld van bewustzijn vormen. Je zult merken dat mediteren daardoor vaak gemakkelijker gaat en een diepere kracht bevat. Wanneer je niet kunt deelnemen om 20 uur, kun je je ook eerder of later afstemmen.

 • Steek voor je met de meditatie begint een of meer kaarsen aan. Je kunt daarnaast een wierook stokje branden, of een olie in een verdamper gebruiken.
 • Ga rustig zitten.
 • Begin met het zuiveren van je ruimte. Ik doe dit altijd door een zuil van licht te plaatsen, een platinum net door de ruimte te laten halen en de ascentie vlam uit te nodigen. Ook gebruik ik de auraspray Aartsengel Michael van Crystal Angel Essences.
 • Zet je voeten stevig op aarde om jezelf te gronden en maak daarbij contact met het aardesterchakra onder je. Vul je eigen energieveld helemaal met het Licht uit dit chakra.
 • Vraag daarnaast eventueel aan Aartsengel Michael om je te beschermen met zijn diepblauwe mantel van bescherming.
 • Verbind je met alle Lichtwerkers zodat we een netwerk van Licht om de aarde vormen.
 • Stel je nu voor dat je je op een tijdlijn bevindt. Achter je ligt je verleden…wellicht zie je dit leven, maar het kan zich ook verder uitstrekken naar vorige levens. Zie het voor je als een lijn van licht. Deze lijn strekt zich ook voor je uit. Zie nu voor je hoe er paralel aan deze tijdslijn een nieuwe lijn ligt. Deze is veel Lichter en liefdevoller. Nu mag je kiezen…blijf je op je huidige tijdlijn (wellicht kun je zien hoe je toekomst eruit ziet als je dat doet) of maak je de overgang naar de nieuwe tijdlijn (en daarmee naar de Nieuwe Aarde). Voel goed in je hart en ziel wat je wilt. Je kunt eventueel advies vragen aan aartsengel Michael, die jouw goddelijke plan en blauwdruk kent.
 • Wanneer je kiest voor de nieuwe tijdlijn, stap hier dan in gedachten vol overgave op. Nodig je hoger zelf uit met je mee te stappen en je op deze tijdslijn te begeleiden. Nodig je gidsenteam ook uit met je mee te lopen en geef aan dat als er op de nieuwe tijdlijn andere gidsen nodig zijn, je alle gidsen van 100% Licht die je op deze tijdslijn bij kunnen staan uitnodigt.
 • Zie voor je hoe alle andere Lichtwerkers op hun eigen tempo met je meestappen. Net zoals het 3D grid op aarde wordt geupdraged naar een kristallijn 5D grid, zo mogen wij ons begeven op een nieuwe tijdlijn van meer Licht, liefde en vreugde.

Het is nog wat vroeg, maar ik wens je graag alvast een liefdevolle Yule en Kerst en een schitterend, wonderbaarlijk, gezegend 2020 vol liefde, lichtwerk, inspiratie, heling en groei!

Liefde en licht,

Cathelijne

P.S. Wat er in 2020 aankomt, voelt als een enorme kans om naar hogere niveaus van bewustzijn te ascenderen. De vibratie van de planeet zal verschuiven en stijgen, en naarmate deze energie dichterbij komt, zal onze spirituele groei worden versneld. Ja ja…dat kan! Alsof het nog niet genoeg was. Ik zal er in de 2020 readings vast en zeker meer over schrijven. Voor nu is het denk ik vooral zaak om steeds meer af te stemmen op je eigen Ziel…en daarmee in lijn te leven.

P.P.S de prachtige afbeeldingen bij deze blog zijn gemaakt door de geweldige kunstenaar Daniel Holeman

2 gedachten over “Engelenpoort en vollemaansmeditatie voor 12 december 2019

 1. Janny Wezenberg

  Bedankt lieve Cathelijne, voor deze prachtige volle maans meditatie met daarbij de aankondiging en uitleg van de belangrijke dagen voor de komende tijd en het jaar 2020. Aan deze uitleg heb ik altijd veel en ook aan je tips wat je op die heftige energie dagen het beste kunt doen. Het geeft mij steun me op die dagen te kunnen verbinden met alle lichtwerkers. Want ik zit hier in 3D nog steeds in een tijd waarin de onrust, ziekten, chaos en conflicten steeds verder toenemen.

  Ook aan het filmpje wat je hebt gemaakt over gronding in je aardester chakra, in de natuur met rustgevende vogel geluiden, heb ik heel veel gehad. Ik vond het altijd wat moeilijk om dit zelf te doen mbv de tekst uit je boek, maar met dit filmpje lukte het als vanzelf!
  Door deze sterke gronding heb ik een veel sterkere verbinding gekregen met moeder Aarde en met het kristallijne grid, waarin we allemaal onderling verbonden zijn. Ik heb gemerkt dat we via dit grid elkaar ook informatie kunnen doorgeven, wat voor mooie synchroniciteiten zorgt.

  Door deze sterke gronding, samenwerking met mijn gidsen en met mijn intuitie zijn mij onlangs veel dingen duidelijk geworden die ik nog niet wist, o.a. over de grote, invloed van bodemverstoringen op mijn/onze gezondheid. Deze inzichten heb ik kunnen bevestigen met de wichelroede en met de informatie uit het boek: ‘Werken met de wichelroede’ van Kathe Bachler.
  Het zijn verstoringen in de bodem zoals wateraders en curry lijnen, die allerlei klachten en zelfs chronische ziektes kunnen veroorzaken. Hier had ik zonder het te weten al 10 jaar last van in mijn huis! Klachten zoals onrust, slaapproblemen, hoofdpijn/migraine, pijn in botten, angstdromen, moeheid en depressie, kunnen voortkomen uit jarenlang langdurig verblijf op een kruising van wateraders en curry lijnen. En dit is vooral het geval als je bed s’nachts jarenlang staat op zo’n kruising.
  Hier is in NL heel weinig over bekend of het wordt onder de mat geschoven, ontkent en onderdrukt. Want de wetenschap doet de werking van de wichelroede nog steeds af als hocus pocus en aan gezondheids klachten wordt heel veel geld verdient.

  Ik deel dit hier met jullie, zodat je er je voordeel mee kunt doen en jou misschien ook dingen duidelijk zullen gaan worden in je eigen huis.

  Lieve groet,

  Janny Wezenberg

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Dank je wel voor je uitgebreide reactie lieve Janny. Ik hoop dat 2020 je veel heling brengt en prachtige mooie lichtervaringen. Mooi wat je schrijft over de wichelroede…zoals je misschien hebt gelezen in mijn nieuwe boek kwam ik in engeland een wichelroedeloper tegen. hij had het geleerd toen hij werd opgeleid als loodgieter. Als loodgieter was het gewoon iets wat ze gebruikte om blokkades op te sporen. Later is hij met de energie in het landschap gaan werken. Bijzonder he? Ik wens je liefdevol feestdagen en een gelukkig 202, steeds meer in eenheid en 5D!

   Veel liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.