Saint Germain: blijf je Licht verankeren en transmuteer de angst

Gisteren was het tijd om meerdere essences af te stemmen, waaronder die van Saint Germain. Ook deze keer had deze opgestegen Meester een boodschap voor ons:

Terwijl de huidige situatie op aarde zich verder ontvouwt, wordt de scheiding tussen 3D en 5D meer prominent. In deze tijd van paradigmaverschuiving wordt het oude principe van angst en controle sterk vergroot door het virus en de media.

De aarde gaat door verschillende processen van opschoning en het is extra belangrijk dat Lichtwerkers het Licht blijven verankeren, vertrouwen houden in het grote goed en dat zij de bakens van Licht blijven die zij zijn.

Terwijl ik dit zeg, voel je de activatie van je hoger hart. Wanneer je sterk bent gecentreerd in je hart, worden de angstgedachten van het ego direct overstemd.

Zoals je weet is de violette vlam het spirituele gereedschap van transformatie en transmutatie. Je kunt hiermee transformerende energie sturen naar de aarde en alles wat er momenteel op afspeelt en vragen dat op angst gebaseerde energie wordt getransmuteerd tot liefde. Zie voor je hoe violet Licht een zachte opschoning brengt.

Zoals ik vorige keer uitlegde, kan met op aarde leren door middel van uitdagingen en lijden maar ook door middel van afstemming op de Bron en door de vreugde van het leven van iemands ware pad.

Wanneer je op angst stuit, roep dan alsjeblieft de violette vlam aan. Ook is het belangrijk, lieve Lichtwerkers, dat je alle energieën loslaat die je oppakt als sensitieve mens. Het collectieve bewustzijn houdt momenteel veel angst en chaos vast en je kunt de effecten van deze energie voelen en erdoor geraakt worden. Roep daarom de violette vlam aan om alle collectieve energieën los te laten die het hoogste goed niet dienen.

Onthoud altijd dat je een Ziel van Licht bent in een menselijk lichaam. Je Ziel is eeuwig en precies waar het moet zijn.

Laat los.

Heb vertrouwen.

En onthoud dat je hart ook een ketel van de transformerende kracht van liefde is.

Ik Ben Saint Germain

Natuurlijk is het belangrijk verstandig om te gaan en je goed te informeren. Zorg voor de juiste handelingen en voorzorgsmaatregelen in je 3D-leven, maar blijf tegelijkertijd energetisch afstemmen op het Licht. Zie de grotere lijn en blijf je Lichtje stralen.

Liefs & Licht,

Cathelijne

PS wil je hierbij de essence van Saint Germain als ondersteuning gebruiken? Je vindt hem hier (op=op)>>>

6 gedachten over “Saint Germain: blijf je Licht verankeren en transmuteer de angst

 1. Barbara

  Dank je wel, Cathelijne voor het delen van het inzicht van Saint German. Een mooie boodschap in deze roerige tijd. Ik merk zelf dat ik steeds van 3D naar 5D en andersom wordt geslingerd, waarbij het mijn intentie is om het vanuit 5D te blijven benaderen, maar ach we blijven ook gewoon mens hè. Ik ga zeker regelmatig de violette vlam aanroepen ter ondersteuning en beperk het kijken naar de nieuwsberichten hierover.

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Graag gedaan lieve Barbara. En als je wel het nieuws kijkt (ik heb een hubby die het kijkt dus kom er niet helemaal onderuit) dan kun je ook daar violet licht heen sturen. Je steeds al die plaatjes van een bolletje met stekeltjes als zijnde het virus. Die kun je heel goed visualiseren in de violette vlam en dat hij dan oplost. Liefs!!

 2. Nora Aalten

  Hoi hoi, er is een steen genaamd: Sonora Purper Chalcedoon.

  Werking;
  Sonora Purper Chalcedoon is verbonden met de Purperen Vlam die verbonden is met Elohim van de 7e straal en met de energie van Arcturus. Deze steen helpt je om totale vrijheid te ervaren en al je persoonlijke en planetaire karma te transmuteren. Deze Chalcedoon verwijdert negatieve aanhechtingen uit zowel dit als uit vorige levens. De violette vlam verbindt je hogere zelf met je lagere zelf door een straal violet licht via je kruinchakra binnen te laten komen, deze reinigt je diep van binnen waardoor je ware zelf steeds helderder tevoorschijn komt. Met deze steen heb je ook toegang tot de Akasha-kronieken en oude kennis uit vroegere beschavingen. Tevens helpt hij je om zielsverwanten of je tweelingziel aan te trekken. Samen met Fenakiet werkt de steen nog krachtiger om helderziende vermogens te ontwikkelen, terwijl met Moldaviet het proces van omvorming van het lagere zelf versnelt. Dit is een hele krachtige steen om bewust mee door de droomstaat te reizen en om het chakra van het 3e oog te reinigen en in evenwicht te brengen. Het kan kinderen die over heldere en intuïtieve vermogens beschikken op hun gemak stellen en zich meer beschermd laten voelen. Heel goed om mee te mediteren, vooral voor mensen die tijdens meditatie snel in slaap vallen. Ook goed bij narcolepsie en andere slaapstoornissen.

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Hoi Nora,

   dank je voor het delen. Er zijn veel verschillende edelstenen die ons helpen om contact te maken met de violette vlam. Degene die je hier deelt kende ik zelf overigens nog niet, dus leuk om te lezen. Hartelijke groetjes, Cathelijne

 3. Nora Aalten

  Deze Chalcedoon komt uit Sonora, Mexico en is een steen van de violette vlam of straal die verbonden is met de energieën van St-Germain en de 7e straal. Hij is tevens de spirituele leider van het Aquarius tijdperk en helpt de mensheid in de vibraties van het Christusbewustzijn te brengen. Dit maakt de steen tot een krachtig middel voor zuivering en reiniging van het auraveld, steen van vrijheid, vergeving, alchemie en transformatie, maar ook een goede beschermsteen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.