Oproep tot wereldwijde meditatie 4/5 april

Deze 4e van de komende maand is een 4-4-4 dag. Het is immers een 4 jaar en die dag is de vierde dag van de vierde maand. Dat maakt het tot een dag van grote zegeningen. 444 is een meestergetal dat ons eraan herinnerd dat we omringd worden door engelen en dat we hun hulp in kunnen roepen. Het vraagt je ook goed naar je intuïtie te luisteren, zodat jij jouw Licht kunt schijnen precies daar waar het nodig is en op jouw unieke manier. 444 brengt ook een vertrouwen dat alles goed is. Juist dit vertrouwen hebben we nu zo hard nodig.

Enkele weken terug werd ik voor het slapengaan tijdens een meditatief afstemmen meegenomen naar de Lichtwerelden waar een Council of Light bijeen was. Het was een soort combinatie van de Galactische Council en de Witte Broederschap. Er waren net als ik veel Lichtwerkers aanwezig die mochten rapporteren wat ze waarnamen op Aarde. Ik heb toen helaas moeten zeggen dat de ware omslag in de mens er nog niet was. 

Vorige week bracht ik er opnieuw een bezoek. Er werd aangegeven dat we het ascensieproces met deze planeet zijn ingegaan dankzij het bereiken van een kritische massa (destijds van 144.000 zielen). En dat we nu op een tweesprong staan. Er liggen twee tijdlijnen voor ons. De keuze is aan ons. Als er weer een kritische massa bereikt wordt van Lichtwerkers die in hun Licht gaan en blijven staan en die werkelijk gaan staan voor de Nieuwe Aarde, in volle overtuiging, liefde en vertrouwen.

Om die kritische massa te bereiken, word er op verschillende plekken online een mondiale oproep tot meditatie gedaan van 4 op 5 april en wel om 4:45 in de ochtend.

Waarom zo een absurd vroege tijd, denk je misschien? Er is een goede reden voor. Dat tijdstip wordt er gebruik gemaakt van de energie van de krachtige astrologische configuratie, de Jupiter Pluto-conjunctie. Deze kan op 4 en 5 april een portaal creëren waardoor we ons bewustzijn kunnen verenigen en het proces kunnen activeren dat de optimale Ascension-tijdlijn voor de planeet zal verankeren en zal helpen verenigen om de huidige wereldwijde gezondheidscrisis te overwinnen.

Wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van massameditaties op de menselijke samenleving bevestigd, dus ieder van jullie die aan deze activering zal deelnemen, kan daadwerkelijk helpen om het Aquariustijdperk dichter bij ons te brengen, aldus de initiatiefnemers: “Deze massameditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op het oppervlak van de planeet te aarden. Daarna kan de wereldwijde bevolking volledig worden genezen (van ziekte, angst en negativiteit). Ook kan daarmee de planetaire evolutie af worden gestemd op de meest positieve Ascensie-tijdlijn die ons naar een Nieuwe Aarde zal leiden.”

​Het aantal mensen dat deze meditatie doet, is van cruciaal belang. We kunnen de kritische massa van 144.000 mensen bereiken die deze activering doen! Dit kan wereldwijd een enorme helende kettingreactie in het energieveld veroorzaken.

​​Maar voor wat men wil bereiken, wordt er vanuit gegaan dat er meer nodig is dan de eerdere kritische massa van 144.000, maar dat er ten minste EEN MILJOEN mensen zouden moeten meedoen in de nacht van 4 op 5 april om de doorgang te kunnen maken van crisis naar mondiale heling. ​Iedere Lichtwerker, Lichtbrenger, spiritueel zoeker die meedoet, draagt bij aan het bereiken van die kritische massa. ​​

Doe jij ook mee? Zet je wekker, zorg dat je een warme deken klaar hebt liggen bij je altaar, en stem af. Onderstaand is de wereldwijde instructie die hierbij wordt verspreid.

Ik heb tussen haakjes mijn eigen toevoegingen gezet om je eraan te herinneren dat je je aandacht moet richten op wat je WEL wilt zien gebeuren. Deze instructie is daarin helaas wat mij betreft niet uitgegaan van volledig positief taalgebruik. Ik heb in de oorspronkelijke instructie alleen dat onderstreept dat volledig congruent is met een Nieuwe, geheelde Aarde. 

De meditatie start om 4.45 uur en duurt 20 minuten.
Hieronder de mediatie-instructies. Zorg dat je ze bij de hand hebt:


1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen

2. Neem je nadrukkelijk voor om deze meditatie als een middel te gebruiken om de planeten in de optimale tijdlijn te brengen en als een middel om het Corona-virus volledig te verwijderen.

​​(NB ik geloof ten sterkste in het principe van ‘what you resist persists’ EN waar je je aandacht op richt neemt toe. Dus ik zou zelf deze instructie graag veranderen naar: Neem je nadrukkelijk voor om deze meditatie als een middel te gebruiken om de planeten in de optimale tijdlijn te brengen en als een middel om te zorgen voor een mondiale heling en herstel van de gezondheid van de mens en de planeet).


3. Stel je een straal of zuil van stralend wit licht voor, die van de centrale kosmische zon uitgaat en over alle centrale zonnen van alle sterrenstelsels verdeeld wordt. Stel je dan voor hoe dit licht vanuit de Centrale Zon door ons sterrenstelsel gaat, dan ons zonnesysteem binnengaat en door alle lichtwezens binnen ons zonnesysteem gaat en dan door alle wezens op planeet aarde – ook door jouw lichaam – naar het middelpunt van de aarde.

4. Stel je dan voor hoe dit licht alle Coronavirussen die op de aarde verblijven verandert, alle geïnfecteerde/besmette gebieden op de planeten desinfecteert, alle patiënten geneest, alle met deze epidemie verbonden angst verwijdert/elimineert en de stabiliteit herstelt.
(NB plaats je punt van aandacht op heling, genezing, herstel, stabiliteit, balans, liefde en vertrouwen en niet op virussen/epidemie etc)​


5. Stel je dan voor hoe het verloop van de gebeurtenissen op planeet aarde in de meest positief mogelijke tijdlijn verschuift: weg van alle epidemieën, weg van alle oorlogen, weg van alle wereldheerschappij. Stel je voor hoe wit, roze, blauw en goud licht alle stoornissen heelt, alle armoede oplost en de hele mensheid overvloed brengt. Stel je voor dat er een grote nieuwe kosmische cyclus van het beginnende watermantijdperk aanvangt, die alle wezens op aarde puur licht, liefde en gelukzaligheid brengt.

Wat ik zou a​an willen raden is uit te gaan van het nulpuntveld. In dit veld is alles in potentie al aanwezig. Alles is al geheeld, alles is al in balans, alles is al Licht. Alles wat je hoeft te doen is jouw energie en focus hiermee in eenheid brengen. Vorm je dus een beeld van de nieuwe tijdlijn. VOEL de diepe eenheid, het vertrouwen, de saamhorigheid, het gevoel van vitaliteit, niet alleen voor ons mensen maar voor alle levende wezens en de planeet als geheel. Zie een wereld voor je waarin harmonie en balans zijn etc. Stel het je voor alsof het er nu al is. Richt je dus vanuit een diepe innerlijke vrede en afstemming op het Licht op dat wat je WEL wilt zien: gezondheid, geluk, eenheid met de natuur etc.

Je zou om dat te doen na de 20 minuten eventueel kunnen afsluiten met mijn Nieuwe Aarde Meditatie. 

​Deel het alsjeblieft met mensen in je omgeving. Laten we met elkaar een wonder teweegbrengen.

PS zorg alsjeblieft dat je EERST goed grondt, goed centreert in je hart en je begeeft in een zijnstoestand van vertrouwen en liefde in je eigen hart voor je de meditatie doet. Want uiteindelijk bezingt de heling van de wereld met een heling van jezelf, meer liefde in de wereld begint met meer liefde in en voor jezelf en dat vraagt ‘werk’ aan onszelf voor we Lichtwerk doen voor de wereld.

12 gedachten over “Oproep tot wereldwijde meditatie 4/5 april

 1. gayasontjens@ziggo.nl

  Hallo Cathelijne

  Mij is niet helemaal duidelijk wat die centrale zon is en wat ik me daar bij moet voorstellen. Kan ik met ook concentreren op de onvoorwaardelijke liefde van de Bron?

  Lichtgroet Gaya

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   De Grote Centrale Zon kun je zien als het Centrum van Al Wat Is, dat wat onderliggend is aan de Ik Ben Aanwezigheid. Het wordt dus gezien als een concentratie van het Goddelijke. Ik vind persoonlijk jouw idee erg goed: focussen op de onvoorwaardelijke liefde van de Bron. Zoals ik al aangeef in mijn tekst ben ik erg VOOR het bereiken van een kritische massa voor een nieuwe tijdlijn die zich mag focussen op 5D, eenheid, liefde, licht etc…maar de tekst van de meditatie heeft wat haken en ogen. Ik heb getwijfeld of ik hem dus wel of niet moest delen…Wat mij betreft gaat het om het mediteren op dat tijdstip met als doel het verspreiden van Licht en Liefde op Aarde zodat er heling kan plaatsvinden en we een nieuwe tijdlijn mogen bewandelen!

 2. Rosaline

  Dankjewel voor je Positieve benadering én uitleg van deze wereldwijde meditatie op 4/4❣ Ik had een Amerikaanse versie ontvangen..😎, die ik direct heb gedelete…. maar Nu doe ik zeker mee💜👍🌹

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Superfijn Rosaline. Ik had een eerdere versie ook in eerste instantie aan me voorbij laten gaan, maar het kosmische moment kwam steeds weer terug en ook de boodschap over een kritische massa. Dus laten we afstemmen voor het hoogste Licht en goed. Fijn dat je meedoet!! Liefs en Licht

 3. Erica ten Veldhuys

  Hi Cathelijne,

  Ik ben het helemaal eens met jouw tekstwijzigingen. Ik had de oproep al eerder voorbij zien komen en de tekst voelde idd niet goed zo. Het is mijn eigen ervaring dat we met onze menselijke geest niet het grote geheel kunnen overzien (soms wel een stukje) en dat onze intenties daarom vaak te beperkt zijn. Ik heb geleerd het over te laten aan ons IK BEN en de goddelijkheid en het niet zelf in te vullen. Vandaar dat jouw meer neutralere 5D-versie mij meer aansprak, dank daarvoor!

  Ik heb dan ook jouw blog over deze meditatieoproep in grote groepen gedeeld.

  Alle goeds en liefs,
  Erica

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Hoi lieve Erica,

   ik ben het helemaal met je eens! Hoe meer richten op het Licht en Goddelijke en de invulling loslaten, hoe beter. “Voor het hoogste goed” dan hou je je het alleruiterste. Dank je wel voor het delen!

   Veel liefs en licht, Cathelijne

 4. Engelina Hauptmeijer.

  Op mijn 55ste werd ik door de man die wij allen kennen en door miljoenen wordt aanbeden, wakker gemaakt. Dat is inmiddels 15 jaar geleden. Heb in 2011 twee boeken uitgebracht die ik onder zijn begeleiding heb geschreven. Heel veel informatie krijg ik door. Waar Jezus mij vooral heeft geduid is dat hij niets met de religie heeft. Zoals hij me liet opschrijven in mijn boeken, religie is bedacht om te dienen als een machtsinstrument die vooral angst en oorlog veroorzaakt. Hij is er altijd waar ik ook ben wat ik ook doe. Ik heb nooit een god aanbeden noch me bezig gehouden met Jezus. Ik ga met hem om en praat met hem zoals ik dat met iedereen doe. Ben niet met licht en wat al niet meer bezig. Wij zijn het licht. Wij zijn prachtige seksuele wezens die elkander in de Geestelijke wereld op handen dragen. Wij zijn gelijk aan Jezus. Iedere dag herinnert hij me daaraan. Ontdek het mooie Zelf dan ontdek je ook wie en wat je bent. Het proces van het Zelf daar richt ik me op, en ik kan je verzekeren dat is geen gemakkelijk weg. Alles wat er gebeurt op de planeet is voorbestemd om ons weer terug te brengen bij onszelf. Het herinneren wie en wat we zijn , daar gaat het om. Liefs en mijn Hartegroet.

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen Engelina. En dat we Licht Zijn, dat is helemaal waar. Ik zie ons graag als lantaarntjes waarvan het licht altijd straalt, maar soms zit er roet op de ruitjes en daar ligt werk voor ons…en…zo binnen, zo buiten. Hartegroet, Cathelijne

 5. mwale-ann mhango

  Lieve Cathelijne,

  Dank je wel voor deze belangrijke oproep!

  Ik doe mee en heb het doorgestuurd naar 12 mensen uit mijn omgeving.

  Het voelt weer heel fijn om met jou samen te werken; het is nu belangrijker dan ooit! Samen kunnen we dit.

  Alle goeds en liefs, Mwale-Ann

  ________________________________

 6. Vandenabeele Lieven

  Beste,
  We zitten nu in zomertijd. Is 4u45′ zomertijd het juiste aan te houden tijdstip? Geen correctie nodig? En hoe zit het wereldwijd. Mediteert iedereen dan om 4u45′ volgens zijn eigen tijdsgordel? Dan mediteren we over de ganse wereld wel op verschillende tijdstippen. Kunt u daar klaarheid in scheppen.
  Alvast bedankt.
  liefs,
  Lieven

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Dag lieven, ik neem aan dat de organisatoren rekening hebben gehouden met de zomertijd. De verschillende tijden zijn: (3:45 am BST in London, 4:45 am CEST in Paris, 4:45 am EET in Cairo, 10:45 am CST in Taipei and Beijing, 11:45 am JST in Tokyo and 12:45 pm AEST in Sydney) ofwel: iedere tegelijk over de hele aarde. Nou moet ik zeggen dat ik vanuit mijn werk als multidimensonaal heler gewend ben met intentie los van tijd en ruimte te werken, dus de intentie neerzetten aan te sluiten op dit veld door middel van een zogenaamde ‘time set’ kan natuurlijk ook. Ik hoop dat dit helpt. Liefs Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.