Een voorproefje van 2021

2020 was me het jaar wel voor iedereen. Corona zette alles flink op zijn kop. Wanneer we er vanuit gaan dat we mogen toegewerken naar een Nieuwe Aarde, dan is het logisch dat dat niet zonder slag of stoot gaat. Het oude moet plaatsmaken voor het nieuwe.

Als Corona ons dit jaar ergens toe uitnodigde dan was het wel: wat is er werkelijk belangrijk in het leven? Hoe gaan we met ons lijf om? Hoe gaan we met elkaar om? Zorgen we voor de zwakkeren of laten we ze aan hun lot over? En…hoe gaan we met Moeder Aarde om?

De antwoorden zijn er wereldwijd gezien zeker nog niet. Deze uitnodigende vragen behoeven meer aandacht. Wellicht helpt de nieuwe energie die er in 2021 aankomt daarbij, want het is bij uitstek een energie die aanzet tot verandering.

Je zou kunnen zeggen dat we nu al een voorproefje krijgen van de nieuwe energie*. Wellicht heb je er gisteren met de nieuwe maan al iets van gevoeld.

17 december 2020 – Saturnus gaat Waterman binnen

Saturnus verandert elke 2 1/2 jaar van teken. Dit is de planeet die onze structuren regeert. Het bevordert discipline en hard werken om een ​​solide fundament te bouwen dat lang meegaat. Waterman is het teken van vrijheid en humanitaire idealen. Met Saturnus in dit revolutionaire teken zullen we zien dat verouderde structuren worden afgebroken om de weg vrij te maken voor innovatie. Ik vind dit wel een prettig gegeven. Want 2020 was een moeilijk jaar, maar ik geloof ten zeerste dat het nodig was om ons te helpen zien dat de dingen anders kunnen en mogen. 

Saturnus in Waterman heeft historisch gezien onze samenleving getransformeerd door meer burgerrechten en sociale rechtvaardigheid te brengen. We hebben dit nu nodig. Vooruitgang is nodig. In de woorden van Christina von Dreien: Alles zal uiteindeljk goedkomen. Natuurlijk hebben we daar allemaal wel ons steentje aan bij te dragen. 

19 december 2020 – Jupiter gaat Waterman binnen

Jupiter verandert één keer per jaar van teken en ook Jupiter gaat Waterman in. Je zou kunnen zeggen dat we nu echt het Watermantijdperk aan het betreden zijn. Omdat het onze meest massieve planeet is, versterkt en vergroot het alles uit wat het aanraakt. Met Jupiter in dit teken van vrijheid en innovatie, zullen we technologische vooruitgang en sociale vooruitgang zien. Mensen zullen hoogstwaarschijnlijk hun krachten bundelen in samenlevingen die elkaar en onze planeet helpen.

Mij geven deze voorbodes van het nieuwe jaar hoop. Hoop op positieve verandering. Ieder van ons die daar aan bijdraagt, maakt deel uit van de positieve verandering die mogelijk is. Ik zie het graag zo: het universum deelt ons de kaarten uit. Met die kaarten moeten wij het doen. Maar, wat we ermee doen en hoe we het spel spelen, dat is aan ons. Laten we het met een glimlach doen! 

 • Wil jij goed voorbereid dit jaar afsluiten en met meer helderheid je intenties neerzetten?
 • Wil je meer over de numerologische invloed van 2021 weten en hier gebruik van maken?
 • Wil je samen met je gidsenteam loslaten wat je niet langer dient en intenties formuleren voor het nieuwe jaar?

Doe dan mee aan de 13 daagse online cursus: jaarafsluiting met de engelen en lichtwezens.

Bestellen en dus inschrijven kan nog tot en met 19-12>>>

*Met dank aan Kari Samuals voor de geweldige astrologische informatie. Je vindt meer over haar werk op haar site.

4 gedachten over “Een voorproefje van 2021

 1. Joke Pluijm

  Goedemorgen,

  Dank voor jouw, altijd interessante, berichten.

  Vanuit mijn energetische opleiding heb ik het verzoek gekregen om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de conjunctuur op 21 december, met het verzoek om dan om 19.22 uur samen te mediteren. Ik stuur die door naar jou, omdat jij een groot bereik hebt en precies wanneer ik met die uitnodiging bezig komt het bericht van jou bij mij binnen. Toeval bestaat niet.

  Hieronder de uitnodiging:

  Vriendelijk verzoek om deze mail zoveel mogelijk te delen.

  Beste mensen,

  De komende dagen tot en met 21 december zijn hele belangrijke dagen om een definitieve verankering voor de meest positieve toekomst voor onze aarde tot stand te brengen. Op 21 december staan de planeten Jupiter en Saturnus namelijk exact samen aan de hemel. In Nederland en België is dat om 19.22 uur in de avond. Dit is het moment waarop de langverwachte energieën van het Aquariustijdperk gaan stromen.

  Het is tijd om het lot van de wereld in eigen handen te nemen. Bereid je elke dag vanaf vandaag tot en met 22 december voor op vrede en denk aan de mooiste, gelukkigste en meest waardevolle momenten van je leven. Stel je voor hoe de ideale vredevolle aarde eruit zou zien.

  We kunnen samen het bevrijdingsproces van de aarde versnellen door tijdens de conjunctie op 21 december, 19.22 uur Nederlandse tijd met zoveel mogelijk mensen onze positieve intenties hierop te zetten. Op dat moment wordt de toekomst van de aarde verankerd en de Aquariustijdlijn voor de planeet gestabiliseerd.

  Het aantal mensen dat de activering doet, is de meest invloedrijke factor binnen de kracht van de mensen om dit proces te versnellen. Onderaan deze mail vind je de instructies om de meditatie te doen op 21 december of je kan de link gebruiken die daarbij zit waar de hele meditatie ingesproken is.

  Het zou fijn zijn als zoveel mogelijk mensen proberen om deze toekomst zo positief mogelijk te maken!!

  De grote Jupiter-Saturnusconjuntie op 21 december is de eerste grote conjunctie in Waterman sinds 1405 en deze conjunctie vindt precies op de dag van de winterzonnewende plaats. Dit is het moment waarop de eerste langverwachte energieën van het Watermantijdperk eindelijk beginnen binnen te stromen. Het is ook belangrijk om je vijf minuten liefdevol af te stemmen op vrede om 11.02 uur in de ochtend op 21 december. Dat is de exacte tijd van de winterzonnewende.

  Je kunt de exacte tijd van de meditatie voor andere tijdzones hier vinden: https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS&iso=20201221T1922&p1=195

  Instructies (De voorgestelde tijdsduur voor onze meditatie is 20 minuten): 1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen. 2. Neem je nadrukkelijk voor om deze meditatie te gebruiken als een middel om de trigger te cocreëren, die het Watermantijdperk zal starten. 3. Roep de Violette Vlam aan vanuit zijn primaire bron om tijdens en na de meditatie een beschermende cirkel rondom jezelf te plaatsen. Vraag de vlam om al wat het Licht niet dient, te transmuteren. 4. Visualiseer een zuil van stralend wit licht, die van de Kosmische Centrale Zon uitgaat en dan over Centrale Zonnen van alle sterrenstelsels in dit universum wordt verdeeld. Visualiseer dan hoe dit licht door het M87-sterrenstelsel stroomt en dan via de Galactische Centrale Zon binnenkomt, dan door ons sterrenstelsel gaat, dan ons zonnestelsel binnenkomt en door alle Lichtwezens binnen ons zonnestelsel, door de sublunaire ruimte en dan door alle wezens op planeet Aarde en ook door jouw lichaam naar het middelpunt van de Aarde gaat. 5. Visualiseer hoe dit Licht alles wat geen Licht is op Aarde transmuteert, het gelijkheid en overvloed naar allen brengt. Visualiseer hoe zachtroze Licht van de Godin alle wezens op planeet Aarde omhult en hun emotionele lichamen heelt. Visualiseer hoe er een nieuwe grote kosmische cyclus van het Watermantijdperk aanvangt, die alle wezens op Aarde zuiver Licht, Liefde en Geluk brengt. Visualiseer jouw perfecte leven in het nieuwe Watermantijdperk. Laat het Licht alles doorstromen!

  Als je het prettig vindt om de meditatie helemaal geleid te doen kun je ook de onderstaande link gebruiken waarbij een stem je met muziek helemaal door de meditatie heen leidt.

  Met een hartelijke groet en we hopen op een maximale deelname van iedereen!

  Groetjes,
  ————————
  Joke Pluijm

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Dank je wel voor je uitgebreide bericht Joke. Ik heb hem een heel klein stukje ingekort en de promotionele onderdelen eruit gehaald en ook de verwijzing naar de donkere krachten, dit omdat ik eerder dit jaar heb gemerkt dat bij een dergelijke aan mij doorgestuurde massameditatie helaas de focus hier toch onbedoeld naartoe ging…alles waar we onze aandacht op richten neemt toe. Dus vandaar de kleine inkorting en aanpassing in de formulering. We willen ons immers niet richten op woorden als armoede, duisternis en dergelijke, want zo blijven we gericht op de dualiteit van de 3D werkelijkheid.
   Laten we met elkaar richten op liefde en licht en een Nieuwe Aarde waarin ook Moeder Aarde heling ontvangt en er een nieuwe balans kan ontstaan zodat we met elkaar EN met Moeder Aarde in Licht, balans en welzijn leven.
   Lieve groetjes en heb een mooie meditatie, Cathelijne

 2. wies1950

  Ha lieve Cathelijne.2 dagen geleden wilde ik de jaarafsluiting met de Engelen en Lichtwezens bij je bestellen maar er ging weer eens iets niet goed.Op een.gegeven moment zat het 2 x in de winkelwagen en het lukte niet en ik wilde je niet meer lastigvallen op je vrije dag.Graag wil ik kunnen inloggen.Lijkt me nu erg goed om het mezelf cadeau te geven. Als je mij via de mail een rekening wil sturen zal ik het voor zondagavond betalen. Het boek zal ik dan een week later betalen. Wens je alvast een goed weekend met veel liefs van WiesVerzonden vanaf mijn Galaxy

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Ha lieve Wies, in dit geval zou het kunnen dat je net online was toen er een enorme storing was bij mijnwebwinkel. Maar ik zal je zo even een factuur mailen. En dan meteen de inloggegevens. Fijn dat je meedoet en ook zeker fijn dat je jezelf juist nu dat cadeau doet. Ik stuur je een dikke Lichtknuffel. Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.