Een nieuw kristal: Inner Light Traveler

Coated Kaarskwarts

Er worden momenteel zeer veel nieuwe kristallen op Aarde gevonden. Het zijn stuk voor stuk met recht nieuwetijdskristallen die ons helpen de huidige kosmische energieën te integreren en de oude matrix energieën te overstijgen.

Omdat ze nog niet eerder gevonden werden, zijn er vaak nog geen beschrijvingen van. Voorheen was het met name Judy Hall die van deze kristallen boodschappen en betekenissen ontving, maar zij is niet meer op Aarde om deze rol op zich te nemen. Daarom zien we nu verschillende beschrijvingen komen, die door verschillende mensen gechanneld worden om de kwaliteiten van de nieuwe kristallen te ontrafelen.

Afgelopen week kwamen er bij prachtige nieuwe kristallen binnen uit Brazilië. De groothandel noemt deze kristallen coated kaarskwartsen genoemd, maar als je goed kijkt, zijn ze veel meer dan kaarskwartsen.

Ik ben dus zelf op deze kristallen gaan afstemmen en ik ontving als naam ‘Inner Light Traveler’. 

Bij een kaarskwarts zie je normaal gesproken een grote punt met aan de basis allemaal kleinere punten. Het doet namelijk denken aan een kaars met aan de basis gedruppeld kaarsvet.  Bij deze kaarskwartsen met coating zien we echter dat de kleinere kristallen zelfs op de punt lopen en daarmee doet hun structuur sterk denken aan een iets grovere en aardsere versie van de astralights.  De kleuren doen me wat denken aan Bryce Canyon en het is net of ze gepoedercoat zijn. Deze kristallen dragen een zeer hoge en verfijnde energie met veel zachtheid. Aan de ene kant heel mat maar met glinstertjes erin. Ze zeggen: straal met zachtheid. 

Hun kern is kristal en de laag eromheen verhult dit (bijna) volledig. Je kunt echter aan de basis het kristal er doorheen zien stralen. Bij sommigen is op het puntje de coating eraf, waardoor het kristal ook aan die kant erdoorheen straalt. Ze helpen je dan ook herinneren aan het feit dat jouw pure kern Licht is. Wat je er ook voor lagen omheen hebt gebouwd als persoonlijkheid in de fysieke realiteit, in jouw vorm schuilt puur Licht. 

Dit Licht creëert een opwaartse beweging, wat je terugziet in alle kleine, naar boven wijzende kristalafzettingen op de punten. Dit kristal helpt je om af te stemmen op je Ziel, om je zielelicht veel krachtiger op Aarde te belichamen en daardoor kun je nu werkelijk het ascensieproces gaan en een prachtige opwaartse beweging maken. Je leert op Aarde aanwezig te zijn: volledig gegrond terwijl je de Lichtcodes van je Ziel integreert en uitstraalt.

Ze brengen rust en verstilling om af te stemmen op je Ziel. We staan op een punt in de tijd waarin we de oude tijdlijn kunnen verlaten en samen kunnen kiezen voor een nieuw verhaal, een Nieuwe Aarde. Velen van ons voelen daarbij zowel ongeduld als onrust omdat de veranderingen die we zo graag zien soms niet snel genoeg gaan of er niet uit zien zoals we zouden verwachten. Deze kristallen helpen ons om te vertrouwen op het proces. Het zijn heelmeesters. Ze zeggen niet alleen dat het tijd is om te helen, maar ook om jezelf tijd te geven om te helen. Deze steen brengt dan ook veel zachtheid en compassie. Compassie naar jezelf en naar de ander. Neem de tijd, rust genoeg om alles te integreren. Door de liefde, rust, veiligheid en ontspanning die deze kristallen uitstralen, kun jeje weer openen en vertrouwen. Er is momenteel veel wantrouwen op Aarde, en het is heel makkelijk om uit je centrum en gronding te raken en door misinformatie in polariteit terecht te komen. Blijf goed bij jezelf, voel diep van binnen wat wel of niet resoneert en herinner je jouw Licht en het Licht in de ander!

Deze kaarskwartsen zijn gevormd als ‘Lichtbibliotheek’. Je kunt naar de kern van de dingen reizen of deze nu in het heden, verleden of de toekomst liggen. Ze hebben kleinere kristallen langs en rond de basis maar zelfs tot op de punt van een kernkristal, welke een ‘verlichte leraar’ is en die ook de houder van esoterische kennis is. Als je er eentje vasthoudt, lijkt het wel of je naar een spirituele bibliotheek gaat voor metafysische studies. 

Kaarskwarts of Celestial kwarts brengt licht naar de planeet en naar degenen die de Aarde helpen van vibratie te veranderen. Tevens brengt hij je dichter bij je Beschermengel. Als steen van spirituele alchemie trekt een Kaars- of Celestiaal kwarts overvloed aan en straalt liefde naar mensen uit. Hij herstelt vertrouwen en onschuld, brengt genezing naar een gekwetst innerlijk kind en verbind je met de kern van goddelijke liefde. Dit kristal bevrijdt gehechtheid aan het karmische niveau van het bestaan. Hij leidt tot bewustzijn van de genade, die de ziel bevrijdt en haar ‘Alles Wat Is’ laat ervaren. Fysiek geeft hij je een goed gevoel over je lichaam. Hij heeft toegang tot de Akasha-kronieken en wijst op het doel van de ziel in de incarnatie. Kaarskwarts is nuttig bij het werken in een groep omdat de steen liefde naar anderen uitstraalt en groepsharmonie creëert. Dit kristal hoort in de zuidelijke positie van het medicijnwiel, de plaats van het verleden, emoties en het hart. Hij helpt oude kennis in de praktijk te brengen en brengt totems dichterbij, tevens geeft hij een diepe aardehealing. Deze liefdevolle steen zorgt voor heling voor hen die in hun vertrouwen en onschuld gekwetst zijn, maar ook helpt hij je innerlijk kind te helen. Kaarskwarts geeft rust en vertrouwen en leert je dat je nooit echt alleen bent als je je verbindt met de kern van Goddelijke liefde die zich in je hart bevindt. Hij helpt emotionele onafhankelijkheid te ontwikkelen. Lichamelijk helpt Kaars- of Celestial kwarts je om je goed te voelen over je lichaam en als je moeite hebt met je fysieke incarnatie. Hij omringt je met een aura van onvoorwaardelijke liefde. Tevens helpt hij bij het genezen van de voorouderlijke lijn en karmische erfenissen. Dit kristal werkt ondersteunend bij het reguleren van insuline en helpt tegen hoofdpijn door een geblokkeerd derde oog.

De patronen op het oppervlak zijn zowel coderingen, sleutels vol nieuwe mogelijkheden, maar ook littekens, als oude overtuigingen. Het slot en de sleutel in een. Dit kristal, die een ware Meester in kristalvorm is, is als een krachtige raket die ons helpt openingen te creëren, om los te komen, uit je beperkte zicht veld te gaan, uit de Matrix, en nieuwe mogelijkheden te kunnen zien en ervaren en daardoor een fantastisch leven te creëren.

Roepen deze bijzondere kristallen jou ook? Je vindt zie hier (op=op)>>>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.