Manifesteren en werken met het Gouden Licht tijdens de 11-11 poort

Na de eclipspoort met de verduisteringen van de laatste volle en nieuwe maan, gaan we vandaag door de 11-11 poort heen. Het voelt alsof de energie van de eclipsen een krachtige opbouw hebben gevormd voor deze gebeurtenis.

Daar waar de eclipsen licht schijnen op dat wat verduisterd is en ons wijzen op wat er diep in ons binnenste leeft (en ook wat daar nog getransformeerd mag worden) is deze 11-11 poort er eentje van verhoogde en versnelde manifestatie. Je kunt de opgedane inzichten van de afgelopen periode dus omzetten in nieuwe stappen en creaties.

Juist door je gevoelens de ruimte te geven en helder te krijgen wat er werkelijk in je leeft, kun je ook helderheid krijgen over wie je bent en wat je zeilsmisse* is. Dus maak gebruik van deze energie en neem de inzichten mee in wat je maar wilt manifesteren voor de komende periode.

We zullen vanavond in de online workshop werken met het Gouden Licht waarmee ook de Lemuriers werkten.

Het werkelijk bijzondere van de vroege Lemuriërs was dat ze zich volledig bewust waren van en verbonden bleven met hun spirituele wezen. Ze noemden hun spirituele lichaam hun lichtlichaam omdat deze voornamelijk uit Licht en energie bestond. Een lichtlichaam is een schitterend, lichtend geheel waarvan de aura slechts de uitstraling is, want het lichtlichaam omgeeft EN doortrekt het fysieke lichaam. De Lemuriërs waren zich ervan bewust dat alles in het universum bestaat uit energie en trilling en ze kozen bewust voor een zo hoog mogelijke trilling, waarmee ze in contact bleven met de Scheppingsbron en Gouden Licht.   

Alles wat zich manifesteert is afkomstig uit de Scheppingsbron. Of je deze Bron nu God noemt of de Schepper of wat ook, het blijven beperkte begrippen om de oneindige liefdevolle, intelligente energie ervan te beschrijven. Iedere Ziel, of deze nu op Aarde is geïncarneerd of niet, is uiteindelijk afkomstig uit de Scheppingsbron. Het Gouden Licht is de emanatie ervan. Het is afkomstig uit en verbonden met de Scheppingsbron en is van zichzelf een creatieve kracht die regenereert. Je kunt het je voorstellen als een oneindige stroom van energie en Licht vanuit de Scheppingsbron naar de fysieke wereld. Omdat het Gouden Licht de trilling en kracht van creatie bevat is het, volgens Lauren Thyme*, het sterkste licht van transformatie in het universum.

Het Gouden Licht is gelinkt aan iedere manifestatie en brengt daarmee ook een groter bewustzijn van de hogere werelden, andere universa en dimensies en Universele Wijsheid.

Je kunt het Gouden Licht uitnodigen om jou te helpen bij wat het maar is wat je wilt manifesteren. En…wil je actiever en bewuster met dit Licht werken (o.a. voor zegeningen, (zelf-)heling) maar ook met het Gouden Veld en de Gouden Lemurische Engel, geef je dan hier op>>>>

Je houdt een jaar toegang tot alle lessen en kunt om half acht met mi en alle anderen vanuit je eigen veilige (meditatie-)omgeving meedoen met de afstemming op het Gouden Licht.

Ik wens je hoe dan ook een mooie 11-11 poort en Gouden Licht zegeningen.

Liefs & licht,

Cathelijne

*Inspiratie over het vinden van je zielsmissie en het belang daarvan lees je in mijn nieuwste boek Lemurische Zielsheling.

2 gedachten over “Manifesteren en werken met het Gouden Licht tijdens de 11-11 poort

  1. wies1950

    Lieve Cathelijne.Ik wens jullie een heel mooie” gouden Licht””avond. Dankjewel voor de mooie volle maan meditatie. Ik heb de meditatie later gedaan omdat hier de vrijwilligsters v d Zonnebloem waren en ik daarna nog een stukje van Sinai 2022 wilde zien.Het Lichtnieuws is ook weer prachtig.Voor jou ook een mooie uitgestelde vakantie. Fijn dat jouw vriendin komt.Geniet van alles wat je doet.Liefde en Licht van WiesVerzonden vanaf mijn Galaxy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.