11-poort: een dag van wonderen

Deze universele 11 maand worden we vandaag, op de 11e, verrast met een gelukkige samenstand aan de hemel. Zoals sommige astrologen het zo mooi zeggen kust vreugdevolle Jupiter de zon. Deze hemelse verbinding staat bekend als “The Day of Miracles”.⁠ ⁠

Waarom dat zo is? Jupiter doet alles wat het aanraakt expanderen en de zon vertegenwoordigt je lot.⁠ ⁠Dat maakt dat deze dag ervoor kan zorgen dat je je optimistischer voelt en je geloof in jezelf toeneemt. Het zonnetje straalt ons tegemoet vandaag en dat helpt er zeker bij.

We bevinden ons in het teken Ram en dit kan je helpen om je grenzen te verleggen en nieuwe inspiratie te ontvangen. Een uitgelezen dag om je te richten op wat je wilt manifesteren. Doe dat niet vanuit je ego maar vanuit je Ziel. Je kunt je nog opgeven voor de Lichtactivatie van vanavond om extra van deze energie gebruik te maken.

Volgende week is onze eerste zonsverduistering van het jaar op de 20e: een Nieuwe Maan met Zonsverduistering. Daarmee sluit je een hoofdstuk van je leven af, zodat je ruimte kunt maken voor nieuwe dromen.⁠ ⁠Ook dan is er een Lichtactivatie. Want er zijn er deze maand twee.

Geloof in jezelf. Onthoud dat je meer bent dan je lijf of je persoonlijkheid. Zie en voel de stralende Ziel die je ten diepste bent en laat deze je leiden naar jouw dromen, nieuwe ervaringen en avonturen.⁠ ⁠Daarbij is de uitdaging om te vertrouwen op het proces van transformatie.⁠

Als je in jezelf gelooft en het beste verwacht, dan open je je voor nieuwe potentie en wonderen.

Heb een mooie poortdag!

Liefs en Licht

Cathelijne

PS de twee Lichtactivaties horen bij de mini-cursus Op weg naar meesterschap:

2 gedachten over “11-poort: een dag van wonderen

 1. Natasha Miguet

  Lieve Cathelijne,

  Hihi, ben je nu ook astroloog geworden naast je Lichtwerk? Ik merk dat je erg into de planeet standen bent de laatste tijd.
  Wel interessant om zo op de hoogte te zijn van dit alles.
  Ik hoop dat je nog een fijn verlof hebt daar en dat je verhuis goed mee valt?

  Hoe verloopt het met je nieuwste boek?
  Hier zijn we ondertussen al een week geveld door de griep.
  Een zware wel, lang geleden dat ik nog zo ziek ben geweest als nu..
  Hopelijk heeft de baby er niet te veel last van.

  We hebben ondertussen al een naam voor haar : Lily-Rose.
  En ze staat gepland om de 25ste september geboren te worden.
  Een weegschaal van sterrenbeeld dus. 😉
  Veel liefs,
  Natasha

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Lieve Natasha,

   nog bedankt voor je reactie. Nee hoor, ik ben geen astrologe geworden en was het niet van plan maar ik heb wel goede bronnen en maak daar heel dankbaar gebruik van, want wanneer je meer afstemt op de energie van het moment, brengt dat veel inspiratie.

   We zijn ondertussen verhuisd en nog maar 7 dozen uit te pakken. Komende twee maanden wordt het nog wel chaos met het laten aanleggen van de tuin (en daar ligt mijn Lichtkantoor nu in), dus het zal nog even wat schipperen worden met tijd.
   Ik hoop dat jullie ondertussen weet helemaal beter zijn en alles goed gaat met de zwangerschap. Een heel mooie naam weer.

   Veel liefs
   Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.