Welkom

Wees Welkom

Het leven mag geleefd worden

Vanuit het hart

Terwijl je in je ware kracht staat

Met jouw Hoger Zelf aan het roer

Zo heel je jezelf

En loop je jouw Ware Pad.

Deze blog biedt je artikelen en channelingen over engelen en spiritualiteit. Mogen ze een lichtje zijn in je leven en je helpen leven vanuit je hart.

Meer inspiratie nodig of wat ondersteuning?

Lees dan over mijn werk op www.angellightheart.nl

4 gedachten over “Welkom

 1. van wees marleen

  hallo Cathelijne;
  fijn om je teksten te lezen. Ik vind het ook fijn om engelen rond mij te hebben; mijn begeleidende engels is Gabriël, de engel van creativiteit enz.. De andere helpen je natuurlijk ook.
  Ik wil je even laten weten dat ik je schilderwerken heel mooi vind.. Zelf ben ik sinds een klein jaartje aan het intiutief tekenen/schilderen.
  Ik wil me daar graag in verdiepen, ook de betekenissen ervan, later wil ik dat gaan delen.
  Groeten
  marleen

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Hoi Marleen,

   dank je wel voor je leuke reactie. Mooi dat jij Gabriel veel bij je hebt. Een geweldige engel voor communicatie. Voor creativiteit kun je trouwens ook goed een beroep doen op Jofiel.
   Heerlijk dat je aan intuitief tekenen en schilderen doet. Ik hou erg van keramiek maar maak soms ook met aquarel schilderijen. Als je het leuk vindt meer van mijn kunst te zien, dan kan dat op http://www.heart-healingart.nl.
   Ik wens je veel creativiteit en een mooie ontwikkeling!
   Lieve groet,
   Cathelijne

 2. Danny

  Lieve Cathelijne,
  Ik wil je iets heel bijzonders vertellen en hierbij mijn dank naar je toesturen! Ik ben zelf depressief en zit in een heel moeilijke periode, en ik voel me vastgelopen in zaken en kom even niet verder. Ik heb de engelen al talloze malen om hulp gevraagd, maar vind het moeilijk om me open te stellen, omdat ik nogal een piekeraar ben en last heb van angst.
  Nu is er iets heel speciaals wat ik heb ontdekt. Als ik op jouw site ben, ontvang ik heling! Jouw site werkt voor mij helend. Ik hoef slechts naar je verhalen en fotos van je engelen te kijken en er verandert iets in mij Het is alsof blokkades worden verlicht en soms zelfs opgeheven in een tempo dat heel subtiel is, maar ik voel het wel! Het gaat in hele kleine stukjes, maar het is echt heel heel erg bijzonder. Als ik naar je site heb zitten kijken, dan heb ik daarna stralende ogen en voel ik een soort rust die ik zelden heb gevoeld.Ook heb ik meer contact met mijn emoties en durf ik me er meer voor open te stellen.
  Ik ga zeker contact met je opnemen! Dank je wel voor deze site en voor je prachtige werk! Voor mij is het een heel bijzonder geschenk!
  Veel liefs en hopelijk tot snel.
  Danny

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Lieve Danny,

   wat een supermooi verhaal om van jou te ontvangen! Alles is energie, dat blijkt maar weer.

   En ik denk dat het ook nog eens verklaarbaar is. Depressie is een zeer zware ervaring en psychologisch gezien houden depressieve klachten zichzelf in stand. Als je depressief bent, kun je je bed niet uit (je raakt uit je ritme wat geen goed doet), je trekt je al snel terug uit contacten (daarmee loop je steun mis), je wordt minder actief (en dus is er ook steeds minder aan positieve stimulans in je leven) om nog maar niet te spreken van het gepieker en de negatieve gedachten die de stemming verder beinvloeden. Juist door al die patronen die zo eigen zijn aan depressie te doorbreken, kan er weer meer licht komen in je leven en kun je stapje voor stapje vooruitgang bemerken.

   Depressie is energetisch gezien een state of mind waarbij je op een lage frequentie trilt. Engelen trillen op een hoge frequentie en dus kan dat de communicatie met je engelen bemoeilijken. Ze zijn er wel voor je, want ze zijn er altijd, maar jij kunt dat niet helemaal ontvangen. Een beetje alsof de entenne van je radio kapot is.

   Door jezelf te omringen met positiviteit en schoonheid (wat waarschijnlijk hier op de site zo gebeurt) breng je je energie omhoog en dan kunnen de engelen je ook weer beter bereiken. Je gaat als het ware op de energie van de site meeresoneren.

   Prachtig hoe dat werkt!!!

   En zo kom je langzaam vanuit de negatieve spiraal in een positieve waarin je wel weer je open durft te stellen en je emoties durgt te ervaren en uiten. En dat doe jij helemaal zelf. Geweldig!

   Ik geef je ook mijn site, al zal je die misschien al hebben bekeken: http://www.engelentherapiecoach.nl. Gevoelsmatig moet ik bij jou aan een Healing Heart Angel denken: een engelenbeeld die helemaal op maat gemaakt is voor jou en opgeladen met engelen energie en voorzien van spirituele boodschap. Kijk maar eens of dat goed voelt. Belangrijk om daarin je eigen gevoel te volgen.

   Oh en als je wilt kan ik je ook op mijn mailinglijst zetten voor maandelijks engelennieuws en de maandelijkse maanmeditatie. Laat maar weten of je dat graag wilt.

   In ieder geval wens ik je veel geluk, groei en verder herstel. En natuurlijk stuur ik je heel veel engelen ter ondersteuning!

   Lieve groet,
   Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.