Engelenkunst

Engelen komen al jaar en dag voor in kunst. Schitterende beelden sieren de aarde om de mensen de liefdevolle energie van de engelen mee te geven.

Wanneer je wilt werken met de engelen, heb je de juiste soort energie nodig. Omdat engelen spirituele wezens zijn met een zeer hoge vibratie, is het belangrijk jezelf spiritueel te ontwikkelen en je vibratie te verhogen. De engelen zijn er altijd voor je. Maar door je energie te verhogen, zul je makkelijker contact met hen leggen.

Healing Heart Angels

Engelenkunst kan je helpen de energie in een ruimte te verhogen. Het geeft je een prettige focus om je af te stemmen op de energie van de engelen. Door je persoonlijke engelenobjecten op mooie plekken in je woning of werkruimte te plaatsen, help je jezelf herinneren aan de connectie die je hebt met je engelen. Deze kunstobjecten zijn op zichzelf geen engelen en engelen hebben ook geen behoefte aan verering. De objecten zijn er puur om engelachtige gedachten in je te doen ontwaken.

Engelenaltaren zijn mooie voorbeelden van het werken met engelenobjecten. Je kunt op jouw altaar symbolen plaatsen die voor jou te maken hebben met de engelen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • engelenbeeldjes
  • engelenplaatjes
  • engelen orakelkaarten
  • witte veertjes
  • mooie kaarsen

Door middel van mijn engelenkunst help ik mensen hier graag bij. Het liefst maak ik beelden op maat, geheel naar de behoefte van de persoon. Zo heb ik al Healing Heart Angels gemaakt voor mensen in Nederland, Belgie, Zwitserland, Engeland, Amerika, Oostenrijk, Duitsland en Canada. Je vindt al mijn engelenkunst in de webshop van Angels  & Co.

Lees er meer over op:

http://www.angellightheart.nl

fullsizeoutput_1b71

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.