Angelic Reiki

_wsb_350x494_AR+Ascociation+Blank+3$264+coloursWil jij de energie van de engelen ontvangen in een helende sessie (dit kan ook op afstand)?

Wat is er mooier dan hand in hand te mogen werken met de engelenrijken, Opgestegen Meesters en Galactische Wezens? Angelic Reiki biedt een diepgaand systeem van genezing en bewustzijnsverruiming. Het is een krachtig middel om persoonlijke ontwikkeling, transformatie en voorbereiding op de nieuwe tijd te ondersteunen. Zoals Aartsengel Matatron het heeft aangegeven toen hij het systeem doorgaf aan de grondlegger Kevin Core: ‘Angelic Reiki is de genezing voor onze tijd.’

Angelic Reiki is een krachtige helende modaliteit die werkt met de hoogste energieën van het Engelenrijk om tot heling en evenwicht op alle niveaus te komen. Angelic Reiki brengt de energie van Usui en Shamballa reiki samen en combineert deze met krachtige transmissies van de Engelen zoals deze zijn gechanneld door Kevin Core.

Een  behandeling op afstand met Angelic Reiki brengt je in contact met deAngelicReikiwingsBlank_jpg_w180h254 energie van de Engelenrijken en helpt je om afgestemd te raken op je Hoger Zelf. Zo kun je de puurste engelenenergie ontvangen en de heling die jouw pad op dat moment het beste dient, of de heling nu fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel van aard is. Angelic Reiki brengt balans en welzijn. En wanneer je je aangetrokken voelt tot Angelic Reiki, dan betekent dit dat je op een of ander niveau klaar bent voor verandering. Angelic Reiki kan je helpen disbalans los te laten, of deze nu komt uit een huidig of vorig leven. Uiteindelijk is het doel hiervan je te helpen een gelukkiger leven te leiden. 

Lees er mee over op: http://www.angelicreikihealing.nl en voel je vrij te mailen voor een afspraak: cathelijne@angellightheart.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.