Healing Heart Angels

Healing Heart Angel 28Healing Heart Angels zijn op maat gemaakte engelenbeelden die engelenenergie brengen in de ruimte. De engelenbeelden bieden een focus voor meditatie, steun in moeilijke tijden en inspiratie op je spirituele pad.

Voor ik aan het werk ga, stem ik me op je af en mediteer ik op de engel. Ik roep daarbij de aartsengelen aan om het proces te begeleiden. Soms ontstaat daarbij intuitief direct een idee. Soms trek ik een engelenkaart als extra inspiratie.

Tijdens het proces of direct erna schrijf ik dan een spirituele boodschap voor je op (gewoonlijk 1 a 2 A-4tjes). Deze stuur ik mee met de engel.

De engel wordt tijdens het werk ingespoten met een Engelenspray vanHealing Heart Angel 37 Crystal Angel Essences en na afloop van het bakproces opgeladen met Angelic Reiki. Daardoor is de engelenenergie goed voelbaar.

Wil je meer Healing Heart Angels zien? Bekijk ze op www.facebook.com/HealingHeartAngels

 

 

 

 

Bestel je eigen op maat gemaakte engel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.