St. Germain over de Goud Zilveren Violette Vlam

9 mei 2010

Ik Ben St. Germain.

De hartenklop die je in je wezen voelt vibreren wanneer je naar mijn afbeelding kijkt, is een herkenning van jouw Ziel dat je mag werken met de resonantie van mijn Violette Vlam.

Ik dank je fat je het op je hebt genomen het Violette Vuur te verspreiden. Zo werk je mee aan transformatie van de aarde. De lagere energieën worden zo stapje voor stapje getransmuteerd in Kosmisch Goud.

Door de tijdsgewrichten heen evolueert de zevende straal, zoals alles op aarde en in de Kosmos evolueert. Dit heeft er toe geleid dat er eerst Zilveren Licht is waargenomen in de Violette Vlam, gevolgd door Goud. Het zilver van de Kosmische Maan vertegenwoordigt het heilige vrouwelijke. Het Goud van de Kosmische Zon vertegenwoordigt het heilige mannelijke.

Men kan in visualisaties en meditaties gebruik maken van alle drie de kleuren. Sommigen, waaronder jijzelf, zullen zich klaar voelen om met alle drie de kleurschakeringen te werken, terwijl anderen liever eerst een focus hebben op violet. Dan, na een periode van groei, zal deze focus verschuiven naar zilver violet om uiteindelijk ook het goud te omarmen. Ieder is hierin vrij om het eigen hart en de innerlijke wijsheid te volgen. Afhankelijk van de eigen trilling kan het fijn zijn eerst te richten om daarna door te groeien naar de verrijkte Violette Vlam. Wat men ook verkiest in dit werk van transformatie, de belangrijkste kern van dit werk is de zuivere intentie vanuit het hart.

Graag nodig ik alle Lichtwerkers uit te werken met mijn straal van (Goud en Zilver) Violet Licht voor de heling van het Zelf en de wereld. Wanneer je me uitnodigt zal ik je terzijde staan.

Wees het Licht dat je in de wereld wilt zien.
Wees de transformatie die je in de wereld wilt zien.
Vul je hart en wezen met Violet Vuur en voel je beschermd en geliefd.
IK BEN St. Germain en ik breng u deze waarheid.

© Cathelijne
Engelentherapiecoach
HEART – Healing ART

6 gedachten over “St. Germain over de Goud Zilveren Violette Vlam

 1. C.van Ballegooij

  Dankjewel Cathelijne ,
  voor al dat mooie werk op je website !
  Voel mij er heel goed in thuis .
  Wens je een mooi eindejaar,
  en een met de Mantel der Liefde omhuld
  Nieuwjaar 2010 .

 2. Willy

  Hi, Door een toeval, of is het door leiding van Meester Germanus ben ik hier terecht gekomen. Het voelt goed aan om een kollega lichtwerker te ontmoeten op het internet. Als je mijn site bekijkt dan zul je zien dat wij ook werken met de Verheven meesters van het Licht ,maar ook met de Aartsengelen en andere grote lichtwezens.

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Lieve Willy,
   wat leuk om een groet te ontvangen van een lichtwerker. Ik denk dat je geleid bent, want ik kon deze groet van een medelichtwerker nu net goed gebruiken.
   Prachtige site heb je! Mijn werk is niet alleen te vinden op mijn blog maar ook op mijn sites:
   http://www.engelentherapiecoach.nl
   http://www.engelenworkshops.nl
   http://www.heart-healingart.nl (mijn kunst)
   Ik werk ook graag met Saint Germain maar daarnaast veel met Aartsengel Michael en andere aartsengelen en engelen.
   Liefdevolle groet,
   Cathelijne

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Hai lieve Marja,
   wat ontzettend leuk om jouw waarderende reactie te krijgen. Je kunt je opgeven voor de blog, dan krijg je vanzelf een mailtje als ik iets heb geschreven. Daarnaast heb ik los van de blog (maar wel met wat overlap) een gratis engelennieuwsbrief elke maand en ook een gratis volle maanmeditatie. Mocht je dat leuk vinden om te ontvangen, dan hoor ik het wel.
   Lieve groet terug!!
   Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.