Channeling Chamuel: liefde als antwoord op de moeite met hogere trillingen

14 mei 2010 Nieuwe Maan in Stier

Moeder Aarde is volledig ontwaakt uit haar winterslaap.
En terwijl de bloesems geurend bloeien en de voorjaarsbloemen de wereld voorzien van kleurenpracht, bloedt Moeder Aarde haar olie in de oceaan en spuwt zij haar vuur van afschuw de IJslandse bodem uit.
Ze lijkt hiermee de polariteit in menselijk bewustzijn perfect te weerspiegelen. In deze tijden van grote Kosmische veranderingen en toenemende trillingen, neemt niet alleen het licht toe, maar trilt ook alles wat ons niet meer dient los. Zoals dit in Moeder Aarde met geweld gepaard gaat, zo kan dit bij de mensen voor psychische en fysieke klachten zoals depressieve gevoelens en uitputtende moeheid. Wat zowel Moeder Aarde als de mensheid nodig hebben is Liefde. Zachtheid en Liefde.

 Wees zacht voor jezelf wanneer je bemerkt uit balans te zijn en oordeel niet. Stuur zachte, roze energie naar jezelf. Vul je hart ermee tot het overstroomt en laat het dan vanuit je hart stromen naar allen die het moeilijk hebben, naar de aarde en de Kosmos.
Ik, Aartsengel Chamuel, ben er altijd voor je om hierbij te helpen. Vraag mij je hart te helen met roze licht, en voel je hart open gaan.
Het kan in deze tijden heilzaam zijn een roze kwarts bij je te dragen, het liefst op je hart. Draag dit kristal aan mij op en ik zal samen met het wezen van de steen helpen meer liefde, acceptatie en zachtheid in je wezen en bewustzijn te brengen.

Wanneer je merkt dat je wanhoopt door al het lijden om je heen, neem dan een moment voor jezelf. Roep mij aan en laat mijn roze straal je kruin instromen en je hart vullen. Deze stroom is oneindig en door hem door te sturen naar anderen, genereer je steeds meer van deze liefdevolle kracht voor jezelf en anderen.

Wanneer je zelf moeilijke situaties tegenkomt, vraag jezelf dan: “Wat zou de liefde doen?”
Liefde oordeelt niet.
Liefde sluit niet uit.
Liefde geeft zich vrijelijk zonder voorbehoud.
Zij doet wat gedaan moet worden om lijden te verlichten.
Haar krachtigste vehikel is de compassie.

Wees deze maand lief voor jezelf. Verbind je zoveel mogelijk met de Aarde. Zij gaat mee in het ascentieproces. Je kunt haar je dankbaarheid schenken en je zult merken dat ze een oneindige kracht voor je ter beschikking heeft. Gebruik deze om je hart te helen.
Geef oude kwetsuren aan en pijn aan mij of mijn broeder Zadkiel voor transformatie.
Durf de liefde in je toe te laten.
Heb jezelf lief.
Wees lief voor het stukje aarde dat jouw lichaam is.
Heb de Aarde lief, de natuur met al haar schitterende wezens.
Drink van de nectar van deze schoonheid. De schoonheid van de natuur is als een elixer voor de gewonde geest en het gekwetste hart.

Laat je hart je leiden in alles wat je denkt, doet en zegt en zie hoe liefde voor wonderen in jouw leven zorgt.

Ik BEN Aartsengel Chamuel. Ik breng je de Liefde van de Bron.

 © Cathelijne
http://www.angelsco.nl | http://www.angellightheart.nl

 

fullsizeoutput_1b71

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.