Engelen en orbs in Chartres

Vandaag is onze reis naar Frankrijk begonnen. Wat een Goddelijk weer voor de start van een vakantie. Zoals bij iedere reis eerst Aartsengel Michael om bescherming gevraagd en daar gingen we. Ik heb een hoop engelennummers (mast numbers) gezien onderweg. Allerlei nummerborden, vooral met het nummer 77. En dat vind ik grappig, want ik ben van 77 en morgen word ik 33. krachtige getallen!

In de middag kwamen wij aan op onze tussenstop: Chartres. Al op 10 kilometer afstand zagen we de twee torenspitsen van de Cathedraal afsteken tegen de hemelblauwe lucht. Ik had gehoopt het heilige labyrinth te lopen, dat al rond 1200 een pelgrimagetocht was. Het is een prachtige plek voor een loopmeditatie. Helaas stond het hele labyrinth vol met stoelen, dus ben ik er maar even gaan mediteren.

Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar engelen. De kathedraal van Chartres is immens met prachtige glas-in-lood ramen met veel prachtige kleuren blauw erin.

Ik werd herinnerd aan een boek van Diana Cooper over orbs en hoe zij aangaf dat er in plaatsen van gebed, zoals kerken en kathedralen, enorm veel engelenergie is. Je kunt vragen deze te zien op foto’s. Toen ik het deed stonden er opeens orbs op mijn photos. Toen Niels ter controle ook een foto maakte van dezelfde plek, waren ze er niet.

Wat een magisch begin van de vakantie.

5 gedachten over “Engelen en orbs in Chartres

 1. Hilda

  Lieve Cathelijne,

  Heel bijzonder deze orbs, vooral omdat ik sinds ik in Chartres ben geweest ze ook regelmatig op foto’s heb staan terwijl ik geen oorzaak kon vinden op de lens.
  Ik vermoedde al dat het met de engelenenergieën te maken had.
  Nog dit weekend bij mijn bezoek aan Brussel bij het begin van het Jacobskerkenpad dat tot 25 juli door gemiddeld 60 pelgrims per dag gestapt wordt. Toen ik een foto maakte van de Aartsengel Michaël, beschermer van België,die op het stadhuis van Brussel staat, was er weer die ronde vlek in de lucht.
  Heel fijn dat ik dit met jou mag delen.

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Lieve Hilda,

   wat een mooie ervaringen en wat leuk dat je actief meedeelt op mijn blog!
   Ik wist niet dat Aartsengel Michael de beschermer was van Belgie. Misschien moet ik maar een keertje naar Brussel dan 😉
   Warme engelengroet,
   Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.