Ervaringen met de Volle Maan Meditatie

Wat een schitterende avond voor een volle maan meditatie. Hoewel ik normaal gesproken binnen mediteer, omdat ik daar het meerste ongestoord kan zitten, voelde ik vandaag de behoefte de burengeluiden te trotseren en heerlijk in de overvloedige natuur in mijn tuin te mediteren.

Na een lijst te hebben gemaakt van alles wat ik op dit moment wil loslaten, ben ik buiten gaan zitten. Tijdens mijn meditatie leek het geluid van vogels en bijtjes toe te nemen, en leken verkeersgeluiden en pratende buren naar de achtergrond te verdwijnen. Ik had een zelf gemaakt engelenbeeld voor me en twee kaarsen aan. Deze week had ik een heerlijke wierrook gekregen van mijn vriendin Jude uit Engeland. De combinatie van deze wierrook en het buiten mediteren, brachten me in de bekende sferen van Glastonbury.

Na het contact maken met de helende energie van de aarde, liet ik de maanstraal binnenkomen. Ik kamp al een tijdje met oorproblemen en ik zag de maanstraal in combinatie met de engelen grote zwarte proppen uit mijn oren halen, maar ook blokkades rond mijn pijnappelklier, ogen en keel werden weggehaald. Wie weet gaat dit mij helpen nog helderder met de engelen te communiceren!

Mijn blad met dingen die ik los wilde laten vloog weg. Ik heb hem opgeraapt en in mijn Mexicaanse vuuroventje verbrandt (nog een groot voordeel van buiten zitten: dan gaan er tenminste gaan rookalarmen af in huis).

Nadien ben ik rustig gaan zitten om ingevingen toe te laten. Meteen zag ik mezelf in mijn visualisatie in kleermakerszit voor de Chalice Well in Glastonbury zitten met twee engelen aan mijn zijde. Zij zegenden me en bevestigden dat ik een engelenwerker ben. Ze gaven me wat persoonlijke informatie die mij weer sterkt in mijn pad en proces. Een deel van deze informatie deel ik omdat ik het gevoel heb dat dit ook een prettige bevestiging kan zijn voor anderen.

De engelen zijn bij mij, maar dus net zo goed bij jou. Ze zijn hier om ons te beschermen en begeleiden op ons pad. Alles is in orde en zal zich op de juiste manier en juiste tijd ontvouwen. Het maakt niet uit wat wij doen (als werk, in onze gezinssamenstelling en dergelijke): we kunnen op ieder moment een engel op aarde zijn in al wat wij denken, zeggen en doen. Wees vol vreugde terwijl je werkt met de engelen, je creativiteit en eigen spirituele bewustwording. Heet je Ziel welkom en laat je Hogere Zelf je beste vriend(in) zijn. Dan zal je leven zich ontvouwen in perfectie.

Voel je vrij je maanmeditatie ervaringen te delen. Je mag me ook altijd mailen op engelentherapiecoach@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.